И Генка Шекерова избяга в Нова! (Какво се случва с БиТиВи?)

И Генка Шекерова избяга в Нова! (Какво се случва с БиТиВи?)
3 (60%) 1 vote

Генка Шекерова изчака да й изтече договора, за да се събира отново с Ани Цолова и Виктор

Генка Шекерова се завръща от майчинство, но вече в друг ефир, научи kliuki.bg.

Малката дъщеря на телевизионерката – Кая, вече е на годинка и половина и мама е на път да се завърне към любимата професия. Вместо да води сутрешния блок на БиТиВи обаче, тя предпочете да се завърне като репортер и то в ефира на конкурентната Нова телевизия.

Очаква се Генка Шекерова да започне новата си стара работа още този месец. Договорът й с bTV вече бил прекратен, уточнявали си дребни формалности по прехвърлянето й.

За сега от Нова не са обявили официално трансфера, а младата майка предвидливо е изключила телефона си, разказват от „24 часа”. За конкурентите на БиТиВи обаче това е поредното завърнало се на екрана тяхно лице. Също като Ани Салич и Генка Шекерова натрупа стаж първо при тях преди да стане репортер на някогашната телевизия на Мърдок рез 2001 г. genka shekerova

Смуглата дама се прочу на последната си месторабота. Създаде име, спечели професионални награди и естествено получи „повишение”, макар и по принуда.

След като успешният тандем Анна Цолова и Виктор Николаев изненадващо заминаха в Нова, казват – прокудени от вмешателство в работата им, репортерката се принуди да смени амплоато. През септември 2013 г. започна да води „Тази сутрин“ с не много опитния Константин Караджов. Дамата се справи перфектно, но вместо да се наслади на поредния популярен успех, я застигнаха поредица от неудачи.

Дни след като дебютира като водещ, запалиха колата пред дома й. Палежът провокира много дебати и дори имаше отзвук по света, но не беше разкрит. За да стане кошмарът още по-пълен, половин година по-късно – малко преди да излезе в отпуск по майчинство за втори път подпалиха колата й.

Не е ясно дали трансферът е по финансови или професионални причини, но прави впечатление. Генка Шекерова е поредната бегълка от най-рейтинговата частна медия. Тя последва Ани Салич, Ани и Виктор, Лора Крумова, Миролюба Бенатова.

Юксел Кадриев още поддържа близки отношения със старите си приятели, които са в Нова. Не бива да се учудваме, ако след поредния купон се окаже и той с предложение от конкурентите като Генка Шекерова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар