Наталия Кобилкина представи новия си любим! („Извикала” го с вълшебни думи)

Наталия Кобилкина представи новия си любим! („Извикала” го с вълшебни думи)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина намерила перфектния мъж, който говори френски и я ухажва с Бетховен

Наталия Кобилкина най-после разбули най-голямата загадка от живота си като мома Второ подобрено издание, видя kliuki.bg.

Популярната сексоложка представи новия мъж в живота й. Такис има впечатляващо портфолио, с когото напористата рускиня може да сбъдне мечтите си за три деца.

Наталия Кобилкина сподели доста любопитни подробности за новия си възлюбен. Пред списание LOVE style разказа, че „извикала” своя Такис с малко женска суперсила.natalia kobilkina

Един ден след развода, когато се изолирала от всички, седнала и описала на лист какъв иска да бъде следващия мъж в живота й. Явно е била доста взискателна, защото наред с всичко друго си „поръчала” да я ухажва с „Лунната соната” на Бетховен и да й говори на френски.

Покрай работата си се запознала с Такис – срещнали се на бизнес вечеря. Бързо разбрали, че имат сходни интереси. Много я впечатлил с богатата си биография – гръкът има швейцарска диплома, живял и работил в Англия, Америка, Франция. Едва на 37 години е, а наученото използвал като мениджър в чужда компания у нас.

„Той е с огромен потенциал, много е умен, грижовен и истински джентълмен”, не спира да хвали любимия Наталия Кобилкина. Била сигурна, че попаднала на точния човек, защото една вечер в ресторант с пиано, той засвирил… „Лунната соната”. Ясно е и, че говори прекрасен френски, заради работата си.

Наталия Кобилкина поне привидно не искала да се жени отново. Тя обаче още иска три деца, независимо дали ще ги роди или ще стане осиновителка.

В момента се чувства много щастлива, защото наред с прекрасния нов мъж в живота й се хвали с перфектните си отношения с бившия. Сексоложката се разведе с българина Делчо след 12 години брак. Краят на връзката им обаче не бил никаква драма. Били щастливо разведени и си желаели само най-доброто. Наталия Кобилкина дори нарича Делчо – „близка душа”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наталия Кобилкина представи новия си любим! („Извикала” го с вълшебни думи)”

  1. Ловец на мисли

    апр. 12. 2017

    Наталия Кобилкина е завършила частен Институт по управление, бизнес и право в Ростов на Дон, където приемат студенти без изпити. В същия институт всеки студент за 4 години има право да получи 2 специалности ( програмата се казва „Двойна диплома“), едната от които е психология. Присъствие на лекциите не е задължително – има гъвкава система на обучение. Освен това тя е посещавала курс по „секс и семейна психология“ при някакъв „гуру“. Това е образованието на Наталия Кобилкина. Нещо е като врачка на тема секс.

Добавете коментар