Мария започна двойния си празник с лудории в леглото! (Виж как я изненада Гущеров)

Мария започна двойния си празник с лудории в леглото! (Виж как я изненада Гущеров)
5 (100%) 1 vote

Мария получи първия си подарък в полунощ – явно Гущерови още се чувстват младоженци

Мария днес празнува „две в едно” – рожден ден и една година брак с любимия си Мечо, научи kliuki.bg. Певицата посрещна пореден рожден ден, този път – „по парфюм”.

Пайнерка тази година е решила да бъде кротка и тиха. Предвид върволицата от празници през 2015-та и нескончаемите лоши новини в емисиите през настоящата, певицата решила, че не е нужно да вдига голям купон. Искала у дома да си бъдат само тримата – тя, Гущеров и Марая. Момиченцето било разочаровано, но все пак рожденицата имала думата!

Мъжът в къщата обаче не можа да не почете празника на половинката си. Точно в полунощ я изненада с торта, орхидеи и бутилка шампанско. Сладкишът, естествено е с надпис „ЧРД, любов моя”, а питието „Дом Периньон”. Какво е получил в замяна, няма нужда да гадаем – новата блондинка си пусна колаж, в който е само по чаршаф!maria

Мария днес разказва, че не е получила само един подарък за празника. Гущеров е доказано щедър и го показа на първия й рожден ден с него. Тогава певицата отбеляза юбилей и влюбеният до уши милионер казал: „Каквото кажеш, това е!”

Провокираната пайнерка не издържала на изкушението – пуснала парфюм с името си, наела зала за самостоятелен концерт, поканила всичките си скъпи колеги, пуснала албум и клипирала всички парчета. След заснемането на последното видео се движила с абокат за система, но преживяването си струвало!

От тогава минаха няколко години, но вкусът на Мария не се е променил, но изглежда е намерила идеалния партньор в това отношение. Миналата година й беше под надслов „празник всеки ден” – започнаха със сватбата на татко Гущеров и Диди и приключиха с тяхната собствена!

Тази година са решили да кротуват, но не означава, че няма да има изненади! Певицата и половинката й упорито действат по създаването на собствена музикална медия. Мария Гущерова явно планира бавното си оттегляне от сцената, за да стане чалга-императрица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар