Бомба: Тези снимки на Пипи вбесиха Сашо Диков! (журналистът яко нахрани щерка си – подробности)

Бомба: Тези снимки на Пипи вбесиха Сашо Диков! (журналистът яко нахрани щерка си – подробности)
5 (100%) 2 votes

Сашо Диков обожава своята дъщеря Петя Дикова, но и не й спестява критиките си, особено в подобни случаи!

Журналистът Сашо Диков яко нахрани единственото си чедо – чаровната Петя Дикова, заради най-прясната глупост, която тя сътвори. И отгоре на всичко, сама си я разпространи навсякъде.

Сладураната Пипи сякаш изобщо не помни, че е дете на известни родители и самата тя е популярно лице от години. Това от своя страна я задължава да следи изкъсо за имиджа си, вместо лично да го съсипва. Както направи хубавицата преди дни, публикувайки свои меко казано странни снимки в мрежата.

Сашо Диков

Петя Дикова направи голям гаф, а Сашо Диков не пропусна да й опъне ушите

Петя Дикова с гордост постна три фотографии от три различни години – 2014, 2015 и 2016. „И аз към като в онази пиеса „Всяка година по същото време“ – от три години се връщам в Москва със своя оператор и от три години екипът ми е един и същ – тези мои любими дънки на точки“, похвали се щерката на Сашо Диков.

Не е нужно да обясняваме, че това й изказване, съчетано с гордия патос на думите й, моментално бе фиксирано от медиите, които разпердушиниха сладураната. Според тях не е повод за гордост, а за чист срам това, че три години ходиш с едни и същи панталони.

„Пипи ни хвърли в тъча. От три години да не си подмениш дънките. И да си лице на телевизия като Би Ти Ви, която предполага хората й да са винаги в перфектна форма и изряден външен вид. Стига бе, Пипи! Вземи си купи едни нови панталонки, че тези сто процента са ти се износили“, одумват Петя Дикова по сайтове и форуми.

Ето го творението на Пипи - три години с едни и същи панталони

Ето го творението на Пипи – три години с едни и същи панталони

Това, разбира се, вбеси татко й Сашо Диков, който и този път не спести конското и критиките си към своята любима щерка. „Сашо винаги се е карал на Пипи, че е твърде ухилена с гостите си пред камерата. А сега я набръчка и за глупостта да се направи едва ли не на социално слаба, която не може да си купи едни гащи“, разкриват близки до известния роден журналист.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар