Шок: Георги Христов разтърси близките си с неочаквано разкритие! (втрещи хиляди – подробности)

Шок: Георги Христов разтърси близките си с неочаквано разкритие! (втрещи хиляди – подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Георги Христов шокира не само близките и своите приятели, а и хилядите си фенове с това признание!

За талантливите и свестни хора България не е майка, а мащеха – за жалост. Тази истина се затвърждава с всеки ден, при положение, че няколко милиона кадърни българи напуснаха страната, за да оставят в нея предимно шкартото – евтини златотърсачки, чалгари и прочие.

Поредният, който шокира хиляди хора с признанието си, че България остава само спомен за него, е големият Георги Христов. Певецът предизвика истинска сензация като сподели в профила си, че смята да напусне страната и да заживее зад граница. Но не уточни къде.

Георги Христов

Георги Христов си тръгва от България, хиляди хора са в шок от решението му

Припомняме, че Георги Христов има прекрасна вила в Гърция, където миналата година често отскачаше с близките си и с най-вярната си приятелка – колежката си Нели Рангелова.

Нищо чудно изпълнителят на „Черно и бяло“ да се е насочил именно към нашата съседка, но според други източници, той възнамерява да се установи в Москва. Заради близкото си приятелство с легендата Филип Киркоров, Георги Христов виждал в това добра идея – както за личния си живот, така и за кариерата си.

Приятелите му обаче се тъжни и потресени, както и феновете, които изригнаха с възмущение. „Ето това е. Лансират се и се натрапват сволачи като разните му там едноименни певици, а творци като Георги Христов бягат от страната, която ги пренебрегва. Хак да ни е! До няколко години само простаците и мангалите ще останат тук“, пишат потресени хора в мрежата.

Припомняме и че Георги Христов бе публично злепоставен пред всички от колегите си дует Ритон, които се изцепиха във Вип Брадър, че певецът едва ли не бил алкохолик и налитал на бой. Явно това е било последната капка, от която чашата на търпението му е преляла и талантът смята да си вземе сбогом с родината.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар