Алекс Раева най-после е бременна, изхвърча от „Х Фактор“

Алекс Раева най-после е бременна, изхвърча от „Х Фактор“
5 (100%) 4 votes

Алекс Раева ще осъществи най-накрая своята мечта!

Алекс Раева ще има бебе

Алекс Раева бременна, край на „Х Фактор“ за нея

Певицата, изявяваща се като тв водещ през последните години, най-накрая е заченала от диджей Дончо, твърдят последните слухове. Алекс Раева била в началото на своята бременност, което ще й позволи да завърши сезона в „Х Фактор“, но се очаква, че за следващия няма да може да участва, разбра Kliuki.bg.

Александра отдавна прави опити да стане майка, но поради сравнително по-напредналата си възраст в това отношение, тя срещна огромни проблеми. Стигна се дотам да си бие хормонални инжекции, за да може да зачене. Дали те са дали ефект или всичко е станало по естествения си път, не е ясно, но певицата била много щастлива от голямата новина.

Диджей Дончо вече има син от бившата си съпруга и не изгарял от желание да прави ново бебе, но бил толкова влюбен в Алекс Раева, че не можал да й откаже. Самата певица пък сякаш доста късно се сети да става майка. Говори се, че преди години тя е направила аборт от Слави Трифонов.

Единственото негативно последствие от тази бременност е свързано с „Х Фактор“, където Алекс ще трябва да загуби мястото си. През лятото, когато започва снимането на новия сезон, Раева ще бъде доста наедряла и няма да става за телевизията. Най-лошото за нея е, че тя и всички други в шоуто са на срочни договори в рамките на всеки един сезон, което значи, че певицата няма да получава майчински.

Всъшност Алекс Раева ще трябва да прекъсне всякакъв вид работа, което би затруднило много семейството. Диджей Дончо не печелел много и двамата основно разчитали на доходите на певицата. Те нямали и големи спестявания, което би утежнило още повече финансовото им състояние, след като се роди бебето. Все пак обаче това са дребни проблеми в сравнение със сбъдването на голямата мечта на Алекс Раева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Раева най-после е бременна, изхвърча от „Х Фактор“”

  1. Лила

    ян. 14. 2016

    Дребни ли?! Почакай да видиш. Колко сезона в Х фактор направи, за да нямаш спестявания.

Добавете коментар