Мария се отчая: Хукна по манастири за второ чудо!

Мария се отчая: Хукна по манастири за второ чудо!
4.7 (93.33%) 3 votes

Мария каза още преди година, че е готова пак по същия труден път само, за да стане майка отново

Мария отново започна да минава по същия труден път, по който премина при първия си брак. И този път целта е една – да има дете, научи kliuki.bg.

Още миналата година, когато се жени за втори път певицата призна, че майчинството е най-трудното нещо, което е постигнала. Навремето много се опасявала да не изгуби съпруга си, обикаляла чудотворни икони, специалисти, но трябвало да чака доста докато получи своя ангел Марая.

Веднага след подписа певицата заяви, че проблемите със зачеването си ги е причинила сама – с безкрайната работа, нощни участия, вечен глад. Тялото й реагирала на непрекъснатия стрес, но тя била готова да мине през познатите изпитания, за да даде на новия си мъж бебе.

Веднага след сватбата Мария се консултира със старата си госпожа доктор, която й помогна да има Марая. От тогава мина година, но Гущерови все още чакат своето чудо. Вече са започнали дори заедно да обикалят храмовете.maria

Последният уикенд младото семейство и Марая били засечени в Боянската църква. Там наели дори екскурзовод, който да им разказва подробности за храма и стенописите.

Мария явно все повече попада под влиянието на роднините на Християн. Имал близки посветени на религията, които я съветвали да се оповава на вярата и ще я очаква само добро.

Единственият път, когато пристъпи канона беше желанието й да се венчае в „Свети Александър Невски”. Тогава избухна истински скандал, който стигна чак до патриарха. Мария обаче своенравно заяви, че има църковен брак и дори се появиха свидетели, които разказваха как намерила начин да осъществи кроежите си.

От „Папараци” направиха всичко възможност да я уличат, но така и не се сдобиха с документално доказателство. Мария публикува всякакви вълнуващи снимки от сватбата си, но отказа да сподели кадри от църковния ритуал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар