Шок в bTV: Николета сваля Венелин Петков, той бяга ужасен! (колеги го скъсват от подигравки – подробности)

Шок в bTV: Николета сваля Венелин Петков, той бяга ужасен! (колеги го скъсват от подигравки – подробности)
3.9 (77.14%) 7 votes

Николета Лозанова хвърлила око на сериозния и интелигентен Венелин Петков, на когото обаче не му е до смях!

Същинска бомба избухна в Би Ти Ви и даде повод за страшни гаври и подигравки из коридорите, когато се разбра, че шефа на новините Венелин Петков е свалян не от коя да е, а от водещата на „Папараци“ Николета Лозанова.

Не, колкото и да ви звучи като тъп виц, това е самата истина, разкриват служители на медията. Николета вдигнала мерника на Венелин Петков и правела всичко по силите си, за да го омотае в мрежата и да го вкара в леглото си. Разбира се, Петков не само не искал и да чуе, но бил ужасен от мераците на НиЛо и се чудел къде да офейка, когато тя пристигне в нюзрума.

Николета

Николета с мераци към Венелин Петков – звучи като виц, но уви… не е!

Тя пък не пропускала да се отърка у него всеки път, когато ходи в Би Ти Ви, за да снима анонсите за предстоящото си предаване, пише „Всеки ден“.

„То не са чупки, то не са стойки. Тази мома явно откачи, щом си мисли, че мъж като Венелин Петков ще й обърне внимание. Та той и кафе с нея не ще да пие, защото ще трябва да го прекара в мълчание. За какво ще си говори с Никата, за парцалки и силикон ли?!“, кикотят се служители на телевизията.

Николета обаче хич и не искала да знае – продължавала да се отбива до нюзрума и да пърха с мигли пред Венелин Петков. А веднъж дори му изгукала: „Ама как може да пишат, че не харесваш жени?! Ти си толкова хубав мъж“, разказват през сълзи от смях репортери.

„Венелин се черви като домат от срам и гледа да избяга, само като види, че Николета настъпва към нюзрума. Горкият в чудо се е видял, но онова го раздава упорито. Само си представете, бе – сравнение между Гена Трайкова и Николета. Ми то все едно академик с абориген да сравняваш“, не спират с коментарите си потресените източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок в bTV: Николета сваля Венелин Петков, той бяга ужасен! (колеги го скъсват от подигравки – подробности)”

  1. Кристина

    мар. 26. 2016

    Венелин петков е красив и интелигентен мъж. Отвсякъде мъж. Как ще иде . как ще се изложи. И унижи с тая николета.

Добавете коментар