Пълен обрат: Неочаквано разкритие за Мартина Огнянова и Коко Колев шокира всички! (подробности)

Пълен обрат: Неочаквано разкритие за Мартина Огнянова и Коко Колев шокира всички! (подробности)
4.6 (92.5%) 8 votes

Истината за Мартина Огнянова и Коко Колев втрещи самия Слави Трифонов!

Близо година, след като се раздели със Слави Трифонов и напусна предаването му, бившата балерина от „Магаданс“ Мартина Огнянова живее с новия си приятел – боксьора Коко Колев. Когото преди броени месеци дари с първото им дете.

Може би точно затова настоящото разкритие хвърли в шок всички и дори самия Слави Трифонов. Оказа се, че въпреки че вече са едно нормално и официално семейство, Мартина Огнянова и Коко Колев не спират да се крият. Нещо повече – откакто се родило детето им, двамата сякаш потънали вдън земя и дори най-близките им хора не знаели какво се случва с тях.

Слави Трифонов

Мартина Огнянова се е вманиачила в спомена за връзката си със Слави Трифонов и живее в постоянен страх

„Тези хора не живеят нормално. Мартина толкова се е вманиачила в миналото си със Слави Трифонов, че направо откача. Все си въобразява, че някой я следи, че папараците едва ли не спят пред вратата й и ако направи и крачка, ще я уловят. Това е абсурдно, особено сега, когато вече роди и детето на Коко. Слави отдавна я забрави и изтри от главата си, а тя още живее с образа му“, разкриват близки до Мартина Огнянова.

Танцьорката стигнала дотам, че да се моли на половинката си Коко Колев да излиза от дома им само и единствено, когато отива на тренировки или на състезание, а после веднага да се прибира обратно. Не го пускала и до магазина, камо ли на кафе с приятели – да не би да го спипат репортери и да го попитат за Мартина и Слави.

Балерината си въобразила, че ако за неопределено време се скрие от света, то всички ще забравят за нея и после ще може да живее нормален живот, без физиономията й да краси страниците на пресата. Всъщност същото може да стане спокойно и сега, но… въпрос на гледна точка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар