Близките й ужасени: Нещо страшно се случва с Елен Колева! (още подробности)

Близките й ужасени: Нещо страшно се случва с Елен Колева! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Елен Колева не е на себе си и спешно се нуждае от специализирана помощ!

Актрисата Елен Колева силно притесни близките си с това, което се случи с нея. Хората са ужасени, защото състоянието на синеочката се е влошило драстично през последните месеци. Елен Колева е в силна депресия и се нуждаела от неотложна и спешна консултация с добър психолог, разкриха източници пред „Всеки ден“.

Причината за състоянието на Елен е фактът, че вече месеци наред тя няма нито една роля и не може да се похвали с нищо, както правеше преди, докато се подвизаваше на щат в Народния театър или пък в шоу програми като „И аз го мога“.

Елен Колева

Елен Колева не е на себе си от месеци, състоянието й се влошава

„Добре, че тогава бяха Кремена Халваджиян и Диана Любенова, с които Елен се знае отдавна и се водят дружки. Ако те не бяха й подали ръка, тя нямаше и да помирише нито „Денсинг старс“, нито „И аз го мога“. А като я уволниха и от Народния театър след раздялата й с Майонезата, съвсем отиде в забвение“, коментират източниците.

Заради всички тези неволи, Елен Колева започнала през ден да изпада в странни и дори плашещи състояния. Тя можела с часове да седи и да се взира в една точка или да се разплаче с глас, докато минута преди това се е смеела или разказвала нещо.

Неадекватността на поведението й било подсилено допълнително и от дружбата й с писателя Калин Терзийски, който отдавна е известен с не дотам нормалното си поведение (да не употребим дори по-силна дума).

„Сякаш раздялата с Александър Найденов преобърна живота и съдбата й като цяло. Започна да не й върви в нищо, дори и свестен приятел не може да си намери, а се лашка от една мимолетна свалка в друга. Как да не се чалне човек при това положение, а Елен си е все пак чувствителна жена“, твърдят близки до нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар