Срамота: Блатечки обвини Диляна в най-отвратителното нещо! (Попова се срина – подробности)

Срамота: Блатечки обвини Диляна в най-отвратителното нещо! (Попова се срина – подробности)
4 (80%) 6 votes

Асен Блатечки явно се опитва да се реабилитира пред Катерина Горанова, но избра крайно неподходящ начин, за сметка на Диляна Попова!

Очевидно дългата сага с любовния триъгълник и лутането му между Катерина Горанова и Диляна Попова подлуди Асен Блатечки. Затова актьорът реши да се измъкне от ситуацията и да се реабилитира в очите на официалната си половинка и майка на дъщеря си Катя.

Този път обаче чаровникът на родното кино избра твърде неподходящ, да не кажем дори брутален начин за това. За да мине сух измежду капките, Блатечки не само отрече слуховете за сватбата си с Диляна Попова, които гръмнаха в медиите преди месец, но стигна по-далеч – обвинявайки самата манекенка, че е пуснала клюката.

Диляна Попова

Асен Блатечки подозира, че Диляна Попова сама е пуснала слуха за измислената им сватба

Да, Асен Блатечки се изцепил пред свои приятели колеги, че според него лично Диляна Попова е подшушнала „тази глупост“ на някой репортер, само и само да си вдигне имиджа и да си направи реклама. „Връзката ми с тази жена беше една огромна грешка“, отсякъл Асен Блатечки, твърдят източниците пред „Уикенд“.

Не се знае дали това ще възвърне изцяло позагубеното доверие на Катерина Горанова в него, но изцепката на Блатечки жегна жестоко Диляна Попова. Красавицата рухнала, когато научила какви ги бръщолеви бившия й любовник зад гърба й. И се зарекла, че ако продължи така, няма да му позволи да припари до малкия Борил.

„Асен наистина прекали. Не стига, че направи бебе на Диляна, ами я заряза още преди раждането на Борил. Върна се при жена си, сякаш нищо не е било. Да, дава пари и се грижи за сина си, но от дъжд на вятър. Да не би да е до него всяка минута като Диляна?! Не стига, че само тя опъва каиша, ами сега и това да й сервира. Срамота!“, възмущават се близки на Диляна Попова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Срамота: Блатечки обвини Диляна в най-отвратителното нещо! (Попова се срина – подробности)”

  1. Ev

    ян. 16. 2016

    Една молба. Престанете да ни занимавате с този БОКЛУК. Момичето е далеч по-стойностно от този разгонен пръч. Кой знае колко колежки е вкарал в леглото си, за които не се е чуло, защото не са родили. Оставете я намира да си гледа детето, а онзи да се държи за фустата на жена си, която явно не е много добре, щом го е прибрала след подобни забежки. Пишете кой какво стойностно нещо е направил, а не кой нерез кого е изчукал.

Добавете коментар