Шок: Близки хвърлиха бомбата с позорна истина за Десислава! (още подробности)

Шок: Близки хвърлиха бомбата с позорна истина за Десислава! (още подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Десислава удари дъното, това разкритие я прати директно в устите на тези, които от години й имаха зъб!

Срам и позор за Десислава. Това шушукат всички към днешна дата, след неочакваното разкритие, което направиха за нея нейни близки познати. Те хвърлиха бомбата с новината, че певицата, която спечели Биг Брадър Ол Старс била профукала парите си до такава степен, че нямала какво да облече.

И в безсилието си отишла да се моли за дрехи на своята баджаначка Галена, която има собствена модна линия, пише вестник „Всеки ден“. Наричаме ги баджаначки, защото припомняме, че преди да се събере с Галена, любимият й Галин бе официално женен за Десислава.

Десислава

Десислава остана без пари за дрехи, Галена влезе в ролята на благотворително дружество като облича колежката си безплатно

Която после паряса заради любовта си към далеч по-знойната й и чаровна колежка. Та така – от седмици насам Галена харизвала роклички от колекциите си на Десислава, за да може блондинката да не се черви по участия и интервюта.

За разлика от собствените си тоалети обаче, чиято цена започва от 2 бона нагоре, Галена пробутвала на Десислава роклички, които всяка мацка може да си купи спокойно в нета срещу 60 или 70 лева.

„Галена помага на Десислава, защото така с един куршум удря два заека – хем си рекламира дрехите, хем пък всички я виждат колко е милостива и добра. По-интересното обаче е как стана така, че Деси остана без пукнат лев и къде профука всичките си пари?!“, недоумяват източниците.

И припомнят, че преди няколко дни, когато изненада колежката си Галена по време на нейно участие в пловдивски клуб, Десислава беше облечена повече от потресаващо – със стари дънки и провиснала ризка, досущ като тези, които продаваха по битаците.

Десислава

В този вид се появи Десислава на участието на Галена – открийте разликите между двете

В заключение не пропускат да отбележат, че щом е стигнала дотам, Деси като нищо е профукала състоянието си за някой таен порок – дали хазарт или друго, може би ще стане ясно по-нататък.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шок: Близки хвърлиха бомбата с позорна истина за Десислава! (още подробности)”

  1. Кристина

    мар. 28. 2016

    Ами галена чаровна. Чаровна е и ходи добре облечена благодарение на вафления бос галин. Всичко я помним в началото на кариерата и че беше галя. Едно обикновенно и нормално момиче от село смядово. Но което имаше мечти. Желания. Но благодарение на галин тя проби в поп фолка. Стана звезда. С парите му тя стана звезда. Коопира световни величия. Преди галин нямаше такива бляскави клипове. И такива скъпи дрешки. Да благодари на галин.

Добавете коментар