Състоянието на Мария Илиева шокира Наско!

Състоянието на Мария Илиева шокира Наско!
5 (100%) 4 votes

Чаровницата Мария Илиева изпитва огромни трудности при забременяването, което идва като студен душ за младока Атанас Колев!

Наско Колев се влюби в Мария Илиева, но...

Атанас Колев се влюби в Мария Илиева и сега му е много трудно да приеме, че може никога да няма дете от нея

Рапърът Наско тъкмо свикна с мисълта, че може да стане рано-рано татко, а сега ще трябва отново да отвиква. Оказва се, че Мария Илиева има голям проблем със зачеването, който може би се дължи на напредналата й за майка възраст. Преди месец певицата закова 38 години, което е наистина доста за бъдеща бременност, износване на плода и безпроблемно раждане.

Според слуховете, Мария Илиева е посетила специалист, който й е направил изследвания – на нея и на Атанас Колев. При младежа проблем нямало. Наглед и при изпълнителката на „Сама“ нямало такъв, но вече няколко месеца тя не можела да зачене от Наско, което породило съмнението, че е закъсняла с опитите, узна екипът на Kliuki.bg.

„Една приближаваща 40-те години жена би заченала доста трудно, дори и да й няма нищо. Мария Илиева се сети късно и сега бере ядове заради това.“ – шушукат злите езици.

Наско Колев обаче останал шокиран. Той не педполагал, че приятелката му има подобни проблеми. Това поставило връзката им в друга светлина, поне в неговите очи. Въпреки че е значително по-млад от певицата, той бил много влюбен в нея и даже вече си кроял планове за бъдещето с Мария. Ако не успеят да имат дете обаче, връзката им може да се разпадне.

„Наско е младо студентче, но славата го понесе и го направи доста по-отговорен от останалите на възрастта му. Той вече е мъж и това се харесва на по-зрелите жени.“ – смятат познатите му.

Все пак Мария и Атанас нямало да оставят така нещата. Двамата вече обмисляли ин витро процедура, но преди това певицата щяла да се подложи на хормонални инжекции, подобно на колежката си Александра Раева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар