Есмер заби голяма плесница на Благо Георгиев: Виж какво му сервира!

Есмер заби голяма плесница на Благо Георгиев: Виж какво му сервира!
4.2 (84%) 5 votes

Благо Георгиев е в шок от решението на Есмер

Благо Георгиев още не може да повярва на това, което съпругата му заяви в прав текст. Репликата на Анджелина Джоли му казала директно в лицето, че няма намерение скоро да става майка. Напористият ритнитопковец настоявал да има наследник от гъвкавата татарка, но тя попарила мерака му безапелационно, като заявила, че няма никакво намерение да ражда.

24-годишната танцьорка се имала за твърде малка, за да дундурка бебе и да сменя памперси. Освен това искала още някоя и друга годинка да си поживеят с Благо Георгиев като двойка, и едва тогава да се реши на майчинство.

Халфът на руския тим „Рубин-Казан” вече има две деца от екс годеницата си Христина Витанова. Но националът много рядко, на няколко месеца, се сещал за тях и затова те го имали повече като по-голям брат, а не като татко, осъждали го в социалните мрежи и неговите фенове, пише HotArena.Въпреки това иконостасът на българския футбол настоявал да станат родители в най-скоро време. Засега Есмер Омерова си правела оглушки и успешно отбивала атаките на мъжа си да се размножава.

Крехката бивша шампионка по аржентинско танго изобщо не била лесна като характер и Благо клекнал пред решението й. Аверите се чудят още как успя да направи така, че известния с шавливостта си ритнитопковец да не поглежда друга жена. На всичкото отгоре се опитвал по всякакъв начин да я омилостивява, най-вече със скъпи дарове и екзотични ваканции.Дори наскоро й подари изключително скъп дар, диамантени обеци, а топ танцьорката побърза да се похвали с тях в социалната мрежа.

Есмер не ще бебе от Благо Георгиев

Есмер не ще бебе от Благо Георгиев

Тайното желание на Благо пък било да я размекне, за да размисли за желанието си да му роди наследник.Есмер се радвала повече на малкия си племенник обаче, отколкото на идеята да си има свое дете. Пък и парите, които потрошила по пластични операции, за да се превърне в това, което е, изобщо не били малко. Затова не искала да си разваля фигурата с една бременност и казвала на Благо Георгиев, че ще имат бебе, но не уточнявала колко дълго да чака във времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар