Миро взе съдбовно решение, приятелите му не могат да повярват! (подробности)

Миро взе съдбовно решение, приятелите му не могат да повярват! (подробности)
5 (100%) 2 votes

Певецът Миро най-после реши да промени коренно живота си, но дали ще успее?!

Миро от бившия дует „Каризма“ направи рязък завой от 180 градуса и взе съдбовно решение, което ще промени целия му живот. Чаровният музикант дълго мислил, преди да се престраши да се откаже от самотата и ергенския живот, и да се обвърже в брак.

Да, Миро шашнал приятелите си с новината, че смята да предложи годеж и брак на дългогодишната си приятелка Ели, която е с няколко години по-възрастна от него. Ели живее от години в Лондон, а Миро в София. Тъкмо това разстояние и редките срещи помежду им, го караха все да отлага досега и да се съмнява, че от връзката им би излязло нещо наистина сериозно.

Миро

Миро най-после реши да скъса с ергенлъка, предлага годеж на Ели

„Накрая обаче му писна да се храни сам, да ляга сам и да става сам. Проумя, че годините си вървят и най-голямото богатство е да имаш човек до себе си. Затова реши да предложи на Ели, но няма да го направи в България, а в Норвегия. Заминават след няколко седмици“, разкриха приятели на Миро.

Певецът обаче явно няма да пръсне кой знае какви средства за най-важния момент в живота си, тъй като вече се похвалил, че почивката им с Ели в Норвегия е излязла доста на сметка. Двамата ще останат там пет дни като цената на една вечер в хотела, запазен от Миро, е 300 лева.

„Нищо общо с лъскавите хотели и апартаменти за хиляди левове, в които се фукат повечето родни знаменитости. Но Миро изобщо не е като тях. Ели също е разумна и скромна жена, която сама би се възпротивила на подобно разточителство“, хвалят ги източниците.

Не издават обаче дали Миро вече е купил пръстена за бъдещата си годеница, нито дали смята скоро след сватбата да избързат и с детето. Все пак и двамата са на годинки, а зачеването не винаги е толкова елементарен процес, който става от само себе си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Миро взе съдбовно решение, приятелите му не могат да повярват! (подробности)”

  1. anonimen

    ян. 14. 2016

    Нали уж беше лява резба изписаха се томове за това, приписваха му се връзки с мъже. как така ще се жени? Кой е крив и кой лъже? Вие драскачите от жълтите сайтове или той?

Добавете коментар