Бомба: Ето кой е причинил рака на Майкъл Дъглас!

Бомба: Ето кой е причинил рака на Майкъл Дъглас!
5 (100%) 3 votes

Майкъл Дъглас се пребори с рака, но самата му поява в живота на актьора крие доста въпросителни!

Майкъл Дъглас и Калиста Флокхарт

Майкъл Дъглас си изпати от Калиста Флокхарт

Когато преди 3 години Майкъл Дъглас се разболя от коварния рак на гърлото, веднага изникнаха въпросите как се е стигнало дотам. Оказа се, че актьорът е прихванал болестта чрез HPV вируса, който се съдържа в много жени и се предава чрез физически любовни ласки.

Тогава стана ясно, че жена е заразила Дъглас, но скандалът беше налице, тъй като в пресата излязоха публикации, че съпругата му Катрин Зита-Джоунс никога не е притежавала този вирус. Тя си е направила изследвания веднага след разболяването на мъжа й и се е оказало, че тестът за вируса е отрицателен, като дори се е установило, че организмът й никога не е бил заразяван с подобен вирус.

Всъщност една от бившите любовници на Майкъл Дъглас му била лепнала вируса, причиняващ рак на гърлото. Става въпрос за Калиста Флокхарт, с която актьорът се срещаше преди да се ожени за Катрин. По всичко личи, че звездата от „Перфектно убийство“ е изневерявал на съпругата си с бившата си. Самата Калиста също имала полза от това да крие истината, тъй като вече била омъжена за Харисън Форд.

Неочакваната болест на Майкъл Дъглас обаче объркала нещата и за двамата. Тя разкрила, че актьорът не си ляга само с жена си и точно това всъщност била причината преди около 2 години Катрин за малко да напусне съпруга си, припомня Kliuki.bg.

Това, че Калиста Флокхарт е причината Майкъл Дъглас да се разболее от рак на гърлото, изглежда почти сигурно, понеже именно по онова време двамата са имали извънбрачни взаимоотношения. Предполага се, че освен с Катрин, Майкъл си е лягал само с известната като Али Макбийл актриса.

Днес Дъглас вече е здрав и все още е женен за Зита Джоунс. Дали обаче любовта му с Калиста Флокхарт е още жива, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар