Джино Бианкалана отвърна на удара: Жени се в реалити!

Джино Бианкалана отвърна на удара: Жени се в реалити!
4.3 (85%) 4 votes

Джино Бианкалана ще отложи завръщането си при мама и тате, за да им заведе булка

Джино Бианкалана намери лек за разбитото си от Джена сърце – ще участва в нов телевизионен проект, научи kliuki.bg.

Любимата звезда на България ще опита истинността на старото правило „Клин – клин избива”. След като остана в родината понесе една след друга новината за годежа на старата си любов, песента посветена на новия господар на сърцето й и факта, че скоро ще се омъжва.

Джена този път няма да отлага до безкрай венчавката си, а ще рискува с церемония във високосна година. Според слуховете – до броени месеци. Така подхрани клюката, че скоро ще бъде не само булка, но и майка.

Джино Бианкалана не потърси спасение зад Океана, но преизпълни обещанието, че животът му вече ще бъде и у нас, и в Щатите. Като доказателство приел оферта от Нико Тупарев на стойност 200 000 лева, за да си търси съпруга в ефир, разказват от „Шоу”.

Баровецът от Чикаго отложил заминаването си, за да участва в новия сезон на „Милионер търси съпруга”. След като нито Ицо Стоте манекенки, нито Тодор Славков не намери подходяща половинка там, разчитат че Джино Бианкалана ще има повече късмет.djino

В момента победителят от ВИП Брадър е един от най-търсените свободни мъже у нас. Интересът към него е гарантиран, а това означава сигурен рейтинг на предаването. Шоуто обаче щяло да се излъчва по Нова и както изглежда, Джино Бианкалана ще се прибере в Щатите чак през лятото.

Въпреки че в новия му дом го чака проспериращ бизнес, в старата родина му харесвало повече. Имал статут на звезда, разпознавали го и не пропускал ден без забавления!

Заради радостите в родния шоубизнес дори прекарал за първи път зимните празници без семейство. Това се случило за първи път от 18 години, но поне не бил сам. Поканили го приятели, с които прекарал Коледа и Нова година.

Джино Бианкалана със сигурност липсва на семейството си, но за компенсация може да се завърне с дългочакана снаха!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар