Шокиращо: Виж какви „мили“ реплики си размениха Маша и Никол заради Гришо! (още за скандала)

Шокиращо: Виж какви „мили“ реплики си размениха Маша и Никол заради Гришо! (още за скандала)
3.5 (70%) 4 votes

Григор Димитров се оказа ябълката на раздора за Никол Шерцингер и Мария Шарапова!

Хасковлията Григор Димитров има пълното право да се надуе като паун, при положение, че две от най-известните и красиви жени в света, си спретнаха публичен скандал заради него.

Не е нужно да поясняваме, че става дума за бившата и настоящата му изгора – Мария Шарапова и Никол Шерцингер, които отгоре на всичко, са и съседки по живеене в баровския квартал Холивуд Хилс в Лос Анджелис.

Григор Димитров

Григор Димитров се оказа ябълката на раздора между Никол Шерцингер и Мария Шарапова

След като Гришо и Никол публично разкриха чувствата си и признаха, че са заедно след победата на българина на турнира в Бризбейн, Мария Шарапова полудяла от ревност, разкриха още преди седмица източници от обкръжението й.

Сякаш, за да я жегне допълнително, Никол Шерцингер не пропуска да качва постове в профила си в мрежата, като последният от тях гласеше „Главата ми сякаш е в облаците, чувствам се благословена и красива“. Разбира се, не е трудно да стоплиш каква е причината за тези неочаквани излияния и към кого са насочени.

Още повече, че само минути по-късно, в профила на Мария Шарапова цъфна статусът „Влюбена съм“. Да, Маша не призна, че е влюбена в мъж, а в новата си рокличка на Найк, но с това категорично заяви на Григор Димитров и Никол Шерцингер, че дрехата я вълнува сто пъти повече от тяхната връзка и всичко, разиграващо се около имената им.

„Никол Шерцингер и Мария Шарапова никога не са се долюбвали. От дълго време са комшийки, но нямат нищо общо помежду си и са били само на поздрав с кимане на глава, ако се засекат. Сега обаче постъпват типично по женски и по-точно като най-обикновени кифли, които се дракат за мъж. Явно славата и богатството не може да промени чисто човешките черти на човек“, пишат американските таблоиди.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шокиращо: Виж какви „мили“ реплики си размениха Маша и Никол заради Гришо! (още за скандала)”

  1. Anna

    ян. 15. 2016

    Тя е в Мелбърн и е нормално да рекламира роклята си за турнира. Разгледайте профилите и на другите тенисисти – например Бушар и тя рекламира екипа, с който ще участва в турнира. Мария не се интересува от Григор и постовете на Никол не са свързани с него. И понеже няма какво да напишете почвате със свободни съчинения. Мария и Никол не са съседки. Никол живее в Бевърли Хилс, а Мария в Манхатън Бийч. Мария постоянно пътува и вероятността да се срещнат е минимална.

Добавете коментар