Край с Никол, наша фолк дива отнема Григор Димитров

Край с Никол, наша фолк дива отнема Григор Димитров
4 (80%) 6 votes

Григор Димитров е вече набелязан от фолк дива на „Ара мюзик“, битката за тенисиста става свирепа!

Алекса иска Григор Димитров

Красавицата Алекса хвърли око на Григор Димитров, Никол Шерцингер да му мисли

Откакто се раздели с Маша, Гришо е в обсега на много жени. Една от най-сериозните в това отношение е попфолк фурията Алекса, която вече се закани да отнеме Григор Димитров от прегръдките на Никол Шерцингер. Певицата обаче не иска просто забежка с тенисиста, а сериозна връзка, пише „България днес“.

„Искам да спя с Гришо и да му бъда гадже. Ще го отнема от Никол.“ – заканва се Алекса.

Борбата за най-добрия ни тенисист става наистина ожесточена. Докато беше с Мария Шарапова, явно жените имаха известен страх и респект от рускинята, която се води като доста властна дама. Сега обаче Гришо е с 13 години по-възрастната от него Никол Шерцингер, която била с малко по-мек характер от Маша, а и засега връзката й с Григор Димитров не изглежда толкова сериозна. Това дава повод на много други жени да точат лиги по тенисиста.

Алекса е свободна от около 2 месеца и е в търсене на новата си любов. Очевидно Гришо я впечатлява не само визуално, но и цялостно, щом го желае за гадже. Досега тенисистът не е посягал към попфолка, но и това може да стане. Алекса по принцип била от жените, които винаги изпълнявали целите си, твърдят познатите й, а в момента нейната голяма цел е Григор Димитров, разбра Kliuki.bg.

До момента не са известни много любовни връзки на Гришо с българки. Единствената, за която се говореше преди време, е Мика Стоичкова, но тогава и двамата са били тийнейджъри и е било по-скоро авантюра. След като стана световно популярен, за Григор Димитров се знае само, че е бил със Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Защо не и Алекса да се присъедини към тази компания?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Край с Никол, наша фолк дива отнема Григор Димитров”

  1. Саня

    ян. 15. 2016

    ТАЗИ ,МАЙ НЕ СИ Е ПИЛА ХАПЧЕТАТА! МЕЧТИИИ…, ТЕ ПОНЕ СА БЕЗПЛАТНИ! ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК, ДА ПЛАЧЕ ЛИ?!?

  2. захари

    ян. 15. 2016

    Чула жабата, че подковават коня …и тя вдигнала крака!

Добавете коментар