Най-богатите кралици в света са …

Най-богатите кралици в света са …
5 (100%) 4 votes

Най-богатите кралици в света са тези на Испания, следва наследницата на кралската фамилия в Швеция, последвани от кралската особа Рания, следват кралица Маргарет, но на първа позиция от най-богатите дами с кралски фамилии се нарежда дамата, която тази година ще навърши 90 години, но е все още с огромно влияние във Великобритания – става дума за  една от най-силните, влиятелни и световно известни дами – Елизабет Втора.

Последна от петте най-заможни кралици е Летисия, която е кралица на Испания, тя беше журналистка преди да сключи брак през 2004 г. с кралския наследник Фелипе на кралство Испания. Летисия е истинска модна икона в Испания, състоянието й възлиза на 10 млн. долара, припомняме от изданието Kliuki.bg.

Испанското кралско семейство - една модерна и стилна двойка

Испанското кралско семейство – една модерна и стилна двойка

Кралицата на Швеция Силвия също разполага с десет милиона долара богатство. Силвия е бивша стюардеса. Днес има собствена фондация за нуждаещи се деца.

По средата на класацията се намира принцеса Рания ал-Ясин – кралицата на Йордания. Тя разполага с цели 35 млн. долара, омъжена за Абдула Втори. Тя е особено популярна и атрактивна, с модерни разбирания и визия, въпреки принадлежността й към Арабския свят. Рания има четири деца и поддържа живи и арабските традиции, както и в същото време, вече 45-годишна, тя постоянно работи за поддържане на световния мир и участва в редица благородни инициативи.

Кралица Рания - вдъхновяваща и стилна, показва арабски вкус и изисканост

Кралица Рания ал Ясин от кралство Йордания – вдъхновяваща и стилна, показва арабския вкус и изисканост по света

Следващата в класацията е кралицата на Дания, Маргарет, която има състояние от 40 млн. долара. През 1972 година тя застава начело на Дания след смъртта на баща си крал Фредерик, коментира и изданието Kliuki.bg.

Кралицата на Йордания - нежната власт, красота и ум в едно

Кралицата на Йордания – нежната власт, красота и ум в едно

Както споменахме, първата позиция се отрежда на Елизабет II – кралица на Великобритания, чието финансово състояние рязко скача до бележитите със своя размер 425 млн. долара, както се пише и в изданието „Ëconomic“. Тя наследява своя баща крал Джордж през 1952 година.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Най-богатите кралици в света са …”

 1. Кейт Мидълтън

  ян. 17. 2016

  Вие шегувате ли се?! 10-20-50 млн долара?! Само Мадам Мулти наследи 360 млн евро по официални данни. Данните за състоянието на тези дами са доста несъстоятелни…

 2. RUSANA

  ян. 18. 2016

  DA DADAT MALKO PAR NA BEDNITE
  DA OTVORYAT RABOTE6TY ZAVODY I FABRYKI–DA SAZDADAT RABOTNI MESTA–VSI4KI 6TE GY BLAGOSLAVYAT–TEZY BOGATA6Y…
  TOVA E NUJNO–AZ –AKO IMAH PARY–6TYAH DA OTVORYA RABOTNI MESTA–ZA NARODA–TOVA E NAY-BLAGORODNO I DOSTOYNO–VSY4KO DRUGO E BOSHLAF RABOTA…NALY TAKA–NE STE LI SAGLASNY S MENE?

Добавете коментар