Селин Дион след голямата си драма: Оставете ме да страдам на спокойствие!

Селин Дион след голямата си драма: Оставете ме да страдам на спокойствие!
5 (100%) 2 votes

Канадската певица Селин Дион изживя двойна трагедия, което я съсипа по всякакъв начин!

Селин Дион плаче

Селин Дион изживя най-кошмарната седмица в целия си живот и в момента е просто съсипана

В рамките само на два дни Селин Дион загуби двама от най-скъпите си човека в живота. Става въпрос за съпруга й Рене Анджелил и брат й Даниел. И двамата починаха от рак, а трагедията за певицата стана двойна.

Рене се бореше с рака на гърлото от 2000 г. насам, като се считаше, че го е победил, но през 2014 г. болестта се завърна. Поради напредналата си възраст (73 г.), този път мъжът на Селин Дион не успя да се справи със заболяването и 2 години по-късно се стигна до фаталния край.

Братът на певицата също се спомина вследствие на рак. Тук драмата е огромна, тъй като майка му Тереза го надживя. Тя е на 88 г., а Даниел почина на 59-годишна възраст, писа Vesti.bg.

Селин Дион е сломена и отказва коментар за двойната си драма. Изпълнителката на My Heart Will Go On не коментира нищо след погребението на мъжа си вчера, а сега просто е отпратила медиите с няколко приказки, пишат зад Океана.

„Оставете ме поне да страдам!“ – прошепнала Селин Дион на излизане от болницата, след като брат й починал.

Певицата беше по-млада от съпруга си с 26 години. Двамата изживяха голяма любов, тъй като останаха заедно цели 22 години, преди смъртта да ги раздели. Селин има три деца от Рене, които също понасят загубата особено тежко.

В Канада – родната страна на 47-годишната Селин Дион, се счита, че съпругът й е изиграл главна роля за популярността, която певицата получи през последните 20 години. Говори се, че той е успял да я уреди с изпълнение на песента към филма „Титаник“. Именно чрез този сингъл Селин Дион проби на музикалната сцена и впоследствие стана една от звездите на световната поп музика, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар