Бомба: Анджелина Джоли слага рога на Брад Пит с жена

Бомба: Анджелина Джоли слага рога на Брад Пит с жена
5 (100%) 3 votes

Анджелина Джоли си пада не само по мъже, гласи последната клюка!

Анджелина Джоли се оказа една скрита лимонка, от което си изпати Брад Пит

Анджелина Джоли се оказа една скрита лимонка, от което си изпати Брад Пит

Една от най-красивите дами в света се оказва и доста шавлива. Очевидно проблемите между Анджелина Джоли и съпруга й са породени не просто от взаимните им изневери, но и от това с кого се стига до тях. Медиите зад Океана излязоха със сензационна новина, че Анджи има връзка с жена и това е било в основата през последната година отношенията й с Брад Пит да бъдат така обтегнати, научи Kliuki.bg.

Не се знае с точност коя е дамата, която е залегнала на сърцето на Анджелина, но слуховете свързват актрисата с колежката й Порша Де Роси. Двете са били забелязани на няколко пъти да се прегръщат, а звездата от „Али Макбийл“ е с открита ориентация към жени. Тя дори е женена, което пък изглежда като достатъчно основание да крие връзката си с Джоли.

В общественото пространство вече се говори, че всъшност Анджи отдавна имала влечение към жени и през годините и скрила няколко свои връзки с дами. Сред обсъжданите имена са тези на Джоди Фостър, Линдзи Лоън и дори дъщерята на Шер – Частити (преди да стане мъж).

В Холивуд обаче се възприема като нещо почти нормално мъж или жена да въртят любов със своя пол. Преди време имаше слухове и за Брад Пит, че си лягал с мъже понякога, но тогава тези слухове бяха потулени.

Твърди се обаче, че измяната на Анджелина Джоли с жена била възприета особено тежко от съпруга й, който допреди това не бил наясно с тези предпочитания на жена си в леглото. Това го накарало и той да прибегне до изневерите, или по-скоро да се завърне към тях.

В момента двамата са в по-спокойни отношения, но любовта им сякаш напълно се е заличила.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар