Кейт Мидълтън в очакване на трето бебе

Кейт Мидълтън в очакване на трето бебе
4.4 (88%) 5 votes

Ослепителната Кейт Мидълтън е в очакване на трето свое бебе.Красивата наследница на кралската корона може би скоро ще бъде мама за трети път в живота си.

Слухове около младото британско семейство гласят, че двойката е в очакване на трето бебе, твърде скоро след раждането на малката им дъщеричка. По-рано от плановете на Кейт и Уилям се предполага, че бебе номер три е на път. Освен това, приближени до двойката споделят, че Кейт Мидълтън мечтае за три деца преди да стане на 35 години, пише и изданието Razkritia.com. А съвсем скоро преди дни на 9-ти този месец, младата майка стана вече на 34 години.

Кейт и Уйлем - ще имат ли вече и третото си дете се питат мнозина?

Кейт и Уйлем – ще имат ли вече и третото си дете се питат мнозина?

От Kliuki.bg припомняме, че кралската фамилия си има син и дъщеря само след няколко години брак. Двете деца имат по-малко от две години разлика и родителите им скоро се предполага, че ще увеличат броя им на три. Това е прекрасно за децата, понеже ще могат да са с близка разлика във възрастта и ще си играят, цял живот ще са си близки, а и както е явно – ще имат и млади родители.

Младото кралско семейство със своя първороден син

Младото кралско семейство със своя първороден син – претендент за короната

Три деца преди да станат на 35-годишна възраст си е постижение, а особено и за британските стандарти, където хората се решават да заченат едва след като са си изградили стабилен живот и кариера, тоест към 40-годишна възраст.

Едн астилна и изтънчена дама - тя плени хората по целия свят със своята класа

Едн астилна и изтънчена дама – тя плени хората по целия свят със своята класа – Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън може би не е любимка на кралицата. Все пак, въпреки нежната си външност, Катрин има силен характер и свои ясни позиции относно житейския си път. Но пък обществото на Острова, както и по целия свят, е пленено от чара и стила на младата херцогиня, разбра и изданието ни Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар