Бившият на Брук от „Дързост и красота“ я срази: Не се доверявайте никога на тази жена!

Бившият на Брук от „Дързост и красота“ я срази: Не се доверявайте никога на тази жена!
4.8 (96%) 5 votes

„Дързост и красота“ е най-голямата гордост на Катрин Кели Ланг, но се оказва, че сериалът й пасва отлично и на живота!

Брук Лоуган от "Дързост и красота"

Катрин Кели Ланг се оказа същата като Брук от „Дързост и красота“

Между Брук Лоуган и Катрин Кели Ланг явно няма особено голяма разлика. Очевидно актрисата е влязла така успешно в образа си в „Дързост и красота“ поради сходната си същност с героинята.

Оказва се, че двете на практика са еднакви, тъй като и Катрин е изневерявала на повечето от мъжете, били някога с нея, както го правеше Брук, научи Kliuki.bg. Освен това при актрисата също имало същото шавливо поведение, което бяхме свикнали да наблюдаваме пред малкия екран. За това свидетелства изявлението на втория й бивш съпруг.

„Цели 17 години аз се надявах, че ще променя тази жена, докато накрая не осъзнах, че никога няма да мога да й имам доверие. Разводът беше най-малката злина в случая. Обичах я много, но тя ме нарани по безпощаден начин.“ – споделя Алекс Дандреа в интервю.

Думите му са своебразен намек за изневери на Катрин Кели Ланг. Според слуховете, блондинката е била твърде палава по време на брака си, заради което многократно попадна под изстрелите на жълтата преса в САЩ. Преди време се говореше, че е имала вземане-даване с Патрик Дъфи, който всъщност е с 15 години по-възрастен от блондинката и с когото работеха заедно в „Дързост и красота“. Наскоро пък излезе разкритие, че Катрин е била и с друг свой колега от сериала – Рон Мос, който изостави образа на Ридж Форестър след 25-годишна служба.

Зад Океана се твърди, че изневерите са в основата и на провала на първия брак на Кели Ланг. Той е със Скот Снидер и продължава 6 години. Тогава Катрин е все още млада и на върха на славата, което й се отразява зле. Виждаме обаче, че и години след това явно не се е променила особено.

Интересното е, че и героинята й Брук има склонността да сменя често мъжете и да води разкрепостен живот. Това могат да потвърдят всички фенове на „Дързост и красота“. А може би сериалът е направил Катрин Кели Ланг такава и в живота?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар