Чандлър изневерява на Моника, но… в живота

Чандлър изневерява на Моника, но… в живота
5 (100%) 2 votes

Две от звездите на уникалния хит „Приятели“ въртят любов, но за разлика от в сериала – тук нещата не вървят толкова гладко!

Двамата се обичат още от "Приятели", но късно го осъзнаха

Двамата се обичат още от „Приятели“, но късно го осъзнаха

Публична тайна е, че Матю Пери и Кортни Кокс вече не са само екранна двойка. През последните месеци двамата бяха засичани многократно заедно по събития и макар да не са го обявили официално, любовната им връзка изглежда сигурна. В живота обаче нещата стоят по малко по-различен начин, отколкото в „Приятели“, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Матю, който изигра перфектно Чандлър Бинг, има причина да не може да се ожени толкова време и тя се състои в неспособността му да бъде верен. Дори и сега, когато е с жената, за която мечтаеше от 20 години, той не успял да се въздържи.

Според слуховете, носещи се край Холивуд, Матю Пери е кръшнал на Кортни Кокс с колежката си Кристина Апългейт, която пък на свой ред изневерила на съпруга си Мартин ЛеНобъл. Звездата от „Приятели“ и тази от „Женени с деца“ се познавали отдавна и дори се твърди, че и в миналото са си лягали заедно. Счита се, че винаги когато се чувствали самотни, прибягвали до услугите на другия. Този път обаче и двамата са обвързани, което значи, че ще има и наранени.

Историята между Чандлър и Моника е истински образец за романтична любов, която макар и само от малкия екран, може да трогне всекиго. Затова почитателите на „Приятели“ изпаднаха в див екстаз, когато се заговори за романс между самите Матю и Кортни.

Поведението на Пери обаче изобщо не е като на човек, който иска да стане скоро родител. Той обяви, че желае да има най-после дете, но продължава да се изявява като женкар и сякаш изглежда неспособен на трайна връзка. Освен това Матю напоследък се среща само със свои връстници, каквито общо взето за Кортни Кокс и Кристина Апългейт, а жена над 40 г. трудно би могла да го дари с бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар