Вихра Петрова не може да повярва: Новината за Иван и Ирина я разтърси! (неочаквани разкрития)

Вихра Петрова не може да повярва: Новината за Иван и Ирина я разтърси! (неочаквани разкрития)
5 (100%) 6 votes

Иван Христов и Ирина Тенчева потресоха не само Вихра Петрова, но и познатите си с тази вест!

Неочаквана новина за семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева хвърли в шок не само Вихра Петрова, но и болшинството от познатите им. Бившата отчаяна съпруга обаче е разтърсена из основи и не може да повярва, че месеци след раждането на сина им Самуил, Иван и Ирина очакват… второто си дете.

Да, оказа се, че Ирина Тенчева наистина е твърде плодовита, защото към момента вече била бременна отново, пише вестник „Ретро“. А опосумът Иван Христов е на върха на радостта и няма търпение да стане татко за трети път.

Иван Христов

Иван Христов ще има още едно бебе от Ирина Тенчева, Вихра в шаш

Къщата на многодетното семейство наистина се превръща в Дядовата ръкавичка, тъй като освен бебето Самуил, Иван Христов има дъщеря си Ава от Вихра Петрова, а Ирина Тенчева е майка на син и дъщеря от първия си брак. Детето в утробата й ще бъде петото за семейството, което наистина шашна колеги и близки на двойката.

Безспорно най-смаяна от всички била Вихра Петрова, която обаче не се зарадвала толкова на новината за предстоящото бебе на екс половинката си. И не, защото има още чувства към него, а защото се бояла, че Иван Христов обръща страшно много внимание на децата на Ирина Тенчева и се притеснявала дали това няма да навреди на общуването му с Ава.

„А и защо им е на Иван и Ирина да правят деца на конвейер ако отношенията им са толкова перфектни и връзката им е наистина стабилна?! Не им ли е достатъчен Самуил и другите три деца? Идеята за ново бебе със сигурност е на Ирина, защото ако тя не го искаше, нищо не може да я накара да си промени мнението. Дали пък няма някаква дупка в отношенията им, която пробват да запълнят по този начин“, коментират из светските среди на столицата.

Каквато и да е причината, то тя със сигурност ще се изясни някой ден. А дотогава ни остава само да пожелаем лека и щастлива поредна бременност на Ирина Тенчева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вихра Петрова не може да повярва: Новината за Иван и Ирина я разтърси! (неочаквани разкрития)”

  1. аде

    ян. 19. 2016

    Тя тая Вихра все потресена и все в шок, затова е тъй ококорена !
    Поздравления за Иван и Ирина !

Добавете коментар