Сашо Кадиев разкри срамна тайна на половинката си, Таня е бясна! (водещият сгази лука – подробности)

Сашо Кадиев разкри срамна тайна на половинката си, Таня е бясна! (водещият сгази лука – подробности)
5 (100%) 3 votes

Сашо Кадиев няма цип на устата си, но това му навлече яда на половинката Таня Тончева!

Водещият по Би Ти Ви Сашо Кадиев яко сгази лука пред жена си Таня Тончева, която побесня. Приказливият син на Катето Евро отдавна е показал, че няма особени словесни задръжки и каквото му е на сърцето, това му е и на устата.

Този път обаче леко прекали и си навлече гнева на младата майка. Защото изобщо не помисли, преди да разкрие срамна, според самата Таня, тайна. Това се случи директно в ефир, когато Александър Кадиев го играеше чирак в рубриката си.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев изложи жена си уж на майтап, но Таня е бясна

Срещата беше с известен майстор – ковач навръх Атанасовден, когато Сашко изведнъж бе осенен от брилянтната идея да заяви на ковача, че жена му има нужда от „гащи с катинар“. „Ще ми спретнеш ли едни такива гащета – с катинар, с всичко – дори и с резе. Да ги нося на любимата“, изцепи се Сашо Кадиев, но думите му изобщо не се приели като безобидна шега от Таня Тончева, разкриват близки до водещия.

Причината за реакцията на тъмнокосата танцьорка е фактът, че преди да стане гадже на Сашо Кадиев, Таня е имала не малко други връзки. Красавицата далеч не е била неопитна в любовта и отношенията с мъжете, а Сашо видял доста зор, докато успее да пребори конкурентите за сърцето й и да я открадне за себе си.

„Таня е една нормална съвременна жена, която има и ум, но и опит. Само че сега, когато е вече майка, тя иска да гледат на нея като на улегнала и отдадена само на семейството си жена, без да й се припомня за лудешкото минало в младостта. Затова побесня от думите на Сашко – изказа се, все едно тя е някаква шавливка, която така и не се е наживяла“, коментират колеги на Александър Кадиев от театралните среди.

И се шегуват, че след този гаф с жена си, той ще трябва твърде добре да се постарае, за да я укроти и да си смекчи „присъдата“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сашо Кадиев разкри срамна тайна на половинката си, Таня е бясна! (водещият сгази лука – подробности)”

  1. регт

    ян. 18. 2016

    От статиите ви напоследък излиза, че българките трябва да са непогледнати и недокоснати, обаче до 20-тата си година – омъжени и поне с две деца.

  2. siso

    ян. 18. 2016

    то сашко един мъж да има кои да ги оправи и двамата

Добавете коментар