Срам за Елен Колева: Жената, чийто мъж открадна, я срина публично! (ето какво разкри за актрисата)

Срам за Елен Колева: Жената, чийто мъж открадна, я срина публично! (ето какво разкри за актрисата)
5 (100%) 2 votes

Елен Колева си намери майстора, Ивана я унизи пред хиляди българи в мрежата!

Ядовете за актрисата Елен Колева май край нямат. След като дългогодишният й любим Александър Найденов я направи на пух и прах в ефир преди около година и я нарече морална шантонерка, перипетиите на синеочката не стихват.

Преди броени дни тя стана за срам пред хиляди българи, след като официалната половинка на поредния мъж, паднал в капана на Елен Колева, нададе вой директно във Фейсбук. Не е за вярване, но става дума за писателя Калин Терзийски, който прибрал Елен Колева в дома си преди по-малко от седмица, пише вестник „България днес“.

Елен Колева

Елен Колева изтръпна от ужас след публичното унижение на Ивана

Ивана Генова, както се казва дамата до писателя, изригна и съобщи пред всички, че след 15-годишна връзка с Терзийски, той я е пренебрегнал, за да заживее с „крадлата на мъже“ Елен Колева.

„Искам да се знае, че Калин Терзийски от вчера живее със своята нова муза Елен Колева, а не с мен, която дели живота му цели 15 години. Затова всички въпроси, които имате към него, си ги задавайте на него или на новата му любима, а не на мен. Публикувам и телефоните им за връзка“, срина ги Ивана Генова като действително направи всеобщо достояние телефонните номера и на двамата „прелюбодейци“.

Това, разбира се, събуди гнева на Елен Колева, която на свой ред изригна в мрежата, че няма нищо общо с Калин Терзийски и не само, че не живее при него, но и не го е виждала, нито чувала с дни. След което настоя Ивана да премахне личния й номер от социалния клюкарник, защото постъпката й е абсурдна.

„Не се знае дали наистина живеят заедно, но е вярно, че Елен Колева овърша и Калин Терзийски, както само тя си умее. А и той е толкова на Ви с жените, че моментално си изгуби ума по нея. Истината обаче е, че Елен няма чувства към Калин. Тя още не може да преодолее загубата на Сашо Майонезата и това я боде в сърцето всеки миг“, издават познати на актрисата.

Елен Колева полудявала от ревност за това, че бившият й живее със сървайвърката Ралица, при това повече от щастливо и й угажда за всичко, което тя пожелае.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар