Слави Трифонов е ужасен: Това, което му съобщиха, го смаза! (шокиращи подробности)

Слави Трифонов е ужасен: Това, което му съобщиха, го смаза! (шокиращи подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Слави Трифонов не е на себе си от това, което научи, а състоянието му тревожи целия екип!

Слави Трифонов от известно време насам е повод за различни спекулации и клюки заради това, че движи с все по-голяма охрана. Както на няколко пъти вече столични папараци уловиха, ескортът на Дългия е дори по-внушителен от този на президента Росен Плевнелиев. Причината обаче оставаше загадка.

Оказа се, че слуховете, че Слави Трифонов се е взел твърде на сериозно и го раздава тузар, само и само да си прави реклама, нямат нищо общо с истината. Шоуменът бил ужасен от това, което му съобщила известна ясновидка преди месец при тяхна случайна среща. А именно, че злото дебне около него и трябва много да се пази, защото някой му готви „секирата“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов никога не е крил, че е много суеверен. Затова предсказанието на ясновидката буквално го е ужасило, това е и причината за охраната му

„Откакто чу това, Слави не е същият човек вече. Не е нужно да се обяснява колко е суеверен, защото той самият си го е признавал това. Така че си представете реакцията му, когато научи, че му готвят атентат. Макар че жената не е казала точно тези думи – че го заплашва физическо посегателство. Може и да е предателство от близък човек, което да му навреди в кариерата, но той се изплаши жестоко“, разкриват източници от кухнята на „Шоуто на Слави“.

Всъщност точно това е причината Дългия да сменя постоянно и охраната си, както и да не съобщава на гардовете къде ще ходят до последния момент – за да нямат възможността да се изпуснат пред някого.

Открай време насам Слави Трифонов дори не шофира сам автомобила си, но причината не е толкова заради влошеното му зрение (което значително се подобри напоследък), а защото предпочита да се вози на задната седалка при затъмнени стъкла за по-голяма сигурност.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар