Шок: Виж каква тайна крие бременната Вики от Мастило! (истината втрещи годеника й)

Шок: Виж каква тайна крие бременната Вики от Мастило! (истината втрещи годеника й)
4.6 (92.5%) 8 votes

Виктория Терзийска, по-популярна като Вики от Мастило, изуми мнозина и най-вече годеника си!

„Никой не ме иска за жена“ – това излияние бе направила навремето Вики от Мастило, както всички продължават да наричат певицата Виктория Терзийска. Е, съдбата на хубавицата явно се промени. Към момента тя е бременна и очаква първото си дете, при това от мастит бизнесмен – шефа на бензиностанции OMV Петър Величков.

Говори се, че той вече й е предложил брак, лудо влюбен в момичето с „кафеви очи“, както се пее в най-известната й песен. Само че търпението на Петър Величков трябва да е доста голямо, след разкритията, които лъснаха на показ за настоящата му любима.

Виктория Терзийска

Виктория Терзийска има доста солиден списък с любовници зад гърба си

Оказа се, че списъкът с мъже на Виктория Терзийска никак не е малък, при все, че от години тя се опитваше да се крие от пресата и връзките й да минават някак си между капките.

В стремежа си да се наложи като певица, а и като фатална жена, Вики от Мастило преминала не само през леглото на Влади Ампов – Графа, с когото няколко месеца поддържаше официална връзка, пише вестник „Уикенд“.

Близки до нея разкриха, че тя е оплела в мрежите си и китариста Десо – Десислав Данчев, с когото създаде самата си група Мастило. Нямаше да има нищо лошо в това, ако по време на авантюрата им, Десо не беше семеен, а Виктория Терзийска не се явявала и приятелка на съпругата му.

След Десо, с когото разбрала, че няма да й се отвори пътя към брак, Вики прилапала и устатия Емил Кошлуков, с когото мачкали чаршафите за още по-кратко време.

Коко Динев е следващият в списъка, като за аферата им се шушукаше още преди години, въпреки че и до днес Виктория Терзийска твърдо отрича да е имала нещо с мъжа на Емилия и дори смята, че той сам е пуснал тази лъжа за тях.

Младият актьор Явор Бахаров засега остава последен в списъка с любовници на Вики от Мастило, но източници са категорични, че освен всички тези имена, певицата е имала взимане-даване и с още поне трима-четирима видни представители на светския елит у нас. Как ли ще приеме всичко това настоящият й годеник – то май е ясно. Важното е, че ще трябва да се опита да я разбере и прости, дори и само в името на бъдещото им бебе.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок: Виж каква тайна крие бременната Вики от Мастило! (истината втрещи годеника й)”

  1. kjhkj

    ян. 18. 2016

    Какво трябва да й „прощава“?! Нещо сте се объркАле ;)))

  2. Ev

    ян. 19. 2016

    Много сте ТЪПИ. Докато не знаехте, че е бременна не ви пукаше с кого е спала, но сега, като гледате грейналото и от щастие лице не само от това, че ще стане майка, а и може би защото е срещнала човека до себе си веднага изготвихте списък . ЖАЛКИ СТЕ! В тоя скапан свят в който живеем, без морални ценности, с вашите писания очерняте де кого сварите. Зарадвайте се поне веднъж на нечие щастие.

Добавете коментар