Решено: Джена и Наско вдигат тежка сватба! (Джино в несвяст, виж какво й причини)

Решено: Джена и Наско вдигат тежка сватба! (Джино в несвяст, виж какво й причини)
4.5 (90%) 6 votes

Джена вдига тежка сватба

Поп фолк дивата Джена вдига тежка сватба напролет. Една от най-ощетяваните, според нея, певици на „Пайнер” ще изпълни желанието си да се види в бяла рокля. Певицата ще мине под венчило с любимия си Наско Стоев. Младият Канар е на върха на щастието, че двамата скоро ще станат законно семейство. Те са избрали и датата.

Нея брюнетката официално обяви в предаването на Николета Лозанова „Папараци”. Паметният ден ще се случи на 22 май, като ще се превърне в сензацията на гилдията и хайлайф средите. А разградчанката е обещала сватбата й да надмине по пищност и зрелищност тази на Мария и Християн Гущеров. Гостите също ще са в пъти повече от тези на тържеството на колегата й Константин и красивата му съпруга Надя.

Новите свекър  и свекърва са направили огромен реверанс към бъдещото семейство, защото тържеството ще бъде в имението им в Катуница. А Джена е дала дума, че на най-светлия си ден ще весели присъстващите с много нови и стари парчета.

Въпреки суеверията и предупрежденията на гадатели, че годината е високосна и неблагоприятна за сватба, Джена е разбила статуквото. Тя е ходила специално при нумеролог, който й казал, че не само ще бъде много щастлива в брака, но и съчетаването на двете двойки ще донесе на младоженците само любов, просперитет и дълбочина на чувствата им, научи Kluki.bg.

Семейството на Атанас Стоев е ентусиазирано от предстоящото събитие. Родителите му отдавна са приели Джена за снаха и се радват за избора на сина им. Поп фолк дивата им отвръща също с много обич и уважение. Дори се пусна слухът, че заради любовта си към малкия Канар тя игнорирала своите родители и не обръщала достатъчно внимание на по-малката си сестра.

Джена и Малкия Канар вдигат тежка сватба

Джена и Малкия Канар вдигат тежка сватба

Джена обаче няма време за злостните клюки.Дори случилият се преди месец инцидент не успя да я нарани. Когато пътували тя и годеника й по Симеоновото шосе, се засекли с предишното й гадже Джино. Емигрантът от Чикаго избеснял, защото тя карала колата, която той преди това й подарил, с новия си мъж.  Американският плейбой им препречил пътя и освирепял от гняв, ги изхвърлил на пътя и студа, заедно с багажа.

Но Джена вече е забравила грозната постъпка на иначе „възпитания” шампион на ВИП Брадър. А родителите на Наско са обещали, освен с нов фолклорен албум, да зарадват прясното семейство с чисто нов автомобил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Решено: Джена и Наско вдигат тежка сватба! (Джино в несвяст, виж какво й причини)”

  1. Кристина

    февр. 24. 2016

    На джена и на наско пожелавам здраве. И все така да продължават да се обичат да са влюбени. И много да са щастливи. Джена го заслужава. Тя има хъс. Амбиции. Раздава се на хората. Тя е звезда. Ерудирана е. Умна е. Чела много книги. Вписва се в компанията на глория и преси. Уникално пее на живо с бенд. Забавлява хората. Ти къде беше е уникален хит. Преживява го в клипът. Сякаш е наистина. Докосна ми сърцето душето. Това е хитът на 2015год. Браво джена

Добавете коментар