Разкриха истината за инцидента с Кремена Халваджиян! (причината ще ви шокира – подробности)

Разкриха истината за инцидента с Кремена Халваджиян! (причината ще ви шокира – подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Кремена Халваджиян претърпя неочакван инцидент, но по-любопитно е как се е стигнало до него!

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян претърпя неочакван инцидент, който изплаши арменеца. За късмет се оказа, че Кремена Халваджиян няма сериозни наранявания – тя си сряза ръката преди няколко дни, но освен шурналата като река кръв, няма опасност от усложнения.

По-интересното обаче е как се е стигнало до проблема, за който първа разкри водещата Гала в своето предаване. Тогава тя просто спомена, че приятелката й си е докарала беля на главата, но така и не обясни защо и как. Предположенията, че Кремена се е порязала, докато е творяла поредното си произведение, се оказаха невярни.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян си нарязала ръката след страшно изригване от ревност. Причината, разбира се, е Маги Халваджиян

Любимата на Маги Халваджиян е срязала ръката си по време на почти истеричен пристъп, след като изригнала като вулкан срещу служителка в офиса на съпруга си. Известна с ревността си, която сама е признавала, Кремена се разбесняла и ударила по маса, върху която имало крехки стъклени чаши.

Невниманието и силата на удара станали причина две от чашите да се счупят и да нарежат ръката й, разкриха близки до семейството на Маги Халваджиян източници, работещи в телевизията.

„Кремена е колкото блага и добра с приятелите си, толкова е и страшна за тези, които счете за заплаха, особено за семейството си. Въпросната мадама се усукваше около Маги от месец, а Кремена така и не успяваше да го убеди, че това момиче иска нещо от него. Накрая побесня, размениха си с „хубавицата“ няколко брутални реплики, а финалният завършек беше окървавената й ръка“, разказват източниците.

След този сюблимен момент всички са наясно, че въпросната мацка няма да издържи дълго в Нова телевизия и че дните й около чаровния Магърдич Халваджиян са преброени. Макар самият той още да не можел да проумее как жена му вижда неща, за които той очевидно е сляп.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкриха истината за инцидента с Кремена Халваджиян! (причината ще ви шокира – подробности)”

  1. Ev

    ян. 19. 2016

    Просто е болен мозък. Явно не е достатъчно уверена в себе си, а както знаем, слабите хора са агресивни. Има по цивилизовани начини да запазиш достойнство и да се отървеш от натрапници. А може би търси начин да я забележат.

Добавете коментар