Станка Златева шокира с неочаквано разкритие! (истината смаза шампионката – подробности)

Станка Златева шокира с неочаквано разкритие! (истината смаза шампионката – подробности)
5 (100%) 4 votes

Станка Златева преживява много тежък момент в живота си, който едва не я сринал!

Шампионката ни по борба Станка Златева направи шокиращо за мнозина разкритие. Разкритие, което описва един от най-адските мигове в живота й, пред който е била на косъм да се срине психически.

И това е, че борбеното момиче от село Крушаре казва „сбогом“ на смисъла на целия си живот дотук, а именно на кариерата си. Признанието на Станка Златева бе направено лично от нея в сайта на Федерацията, където тя обясни, че приключва със спорта заради тежка травма на гърба, която така и не успяла да преодолее.

Станка Златева

Станка Златева мечтаеше да отиде на Олимпийските игри, но съдбата й изигра лоша шега

„Мечтата ми беше да се явя на Олимпийските игри това лято, но колкото и да не ми се щеше да го приема и призная, разбрах, че няма да мога да го сторя. Травмата ми е много лоша. Лекувах се от нея в продължение на години, но проблемът си остава. И щом не мога да тренирам, не мога да отида на игрите в Рио тази година, значи това е краят – няма смисъл да мисля за кариерата си занапред. Свърши се“, сподели Станка Златева.

Чаровната ни боркиня, която спечели сърцата на сънародниците не само като спортист, но и като човек по време на участието й в минал сезон на Вип Брадър, призна, че й е било адски трудно да приеме обрата на съдбата сама за себе си.

Борбата е била всичко за мен толкова много години. Само благодарение на спорта съм успяла да преодолея редица други болки и перипетии дори в личния си живот. Сега този смисъл за мен изчезна, но аз няма да се разделя окончателно с борбата. Ще тренирам други момичета и техните успехи оттук нататък, ще бъдат и мои успехи“, опитва се да разсъждава трезво Станка Златева.

Предложен й е постът на треньор в българския национален отбор за кадетки и тя е приела офертата, без да му мисли. Въпреки това обаче признава, че невъзможността да сбъдне мечтата си и да опита да докаже себе си за последно на Олимпийските игри, ще й тежи още дълго време.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар