Шок сензация: Гери-Никол отвя главата на Ники Михайлов! (двамата са заедно – скандални подробности)

Шок сензация: Гери-Никол отвя главата на Ники Михайлов! (двамата са заедно – скандални подробности)
5 (100%) 3 votes

Ники Михайлов наистина заряза Алисия, но красавицата, заради която го направи, събра очите на всички!

Какво ли не сме очаквали, но не и това – новата светска двойка у нас да са Ники Михайлов и… Гери-Никол. Очевидци на любовта между вратаря и младата талантливка обаче предизвикаха истинкска сензация с разкритието си за връзката им.

Която очевидно датира отскоро и дори самата Алисия все още не може да проумее случващото се. А то е, че Ники Михайлов се влюбил до уши в красивата и гласовита варненка, с която се запознали преди известно време на едно от клубните й участия, съобщава вестник „Шоу“.

Гери-Никол

Красивата Гери-Никол омагьоса Ники Михайлов, за ужас на Алисия

Очевидно Гери-Никол също не останала безразлична към личността и харизмата на Ники Михайлов, а помежду им бързо припламнали искри. Преди броени дни връзката им се потвърдила, когато Ники Михайлов пристигнал с баровското си БМВ пред „Клуб 33“ в столицата, а отвътре излязла самата Гери-Никол.

Певицата имала участие в клуба, като през цялото време Ники Михайлов не свалял очи от нея и приличал на хлътнал до уши хлапак. След ангажимента си, варненката се върнала на сепарето при вратаря, където се забавлявали с компанията му, а след това си тръгнали заедно – прегърнати, разкриват свидетели пред „Шоу“.

Близки до Ники Михайлов обаче подшушнаха, че такова чудо като с Гери-Никол никога не му се било случвало, камо ли що се отнася до бившата му Алисия. „Той още не я е докоснал. Можете ли да си представите?! Гери си е чиста и неопетнена, а Ники се държи с нея като с порцеланова статуетка, която внимава да не се счупи. Това сякаш не е той“, изумени са познати на Михайлов.

Явно Гери-Никол ще се окаже права и към момента залага единствено на учението и кариерата си. И на любовта, както е видно, но в онзи все още невинен и романтичен смисъл. Как ли ще продължат нещата между двамата занапред и как ли ще реагира на това наранената Алисия?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок сензация: Гери-Никол отвя главата на Ники Михайлов! (двамата са заедно – скандални подробности)”

  1. аз

    ян. 19. 2016

    Отвяла му е патката! Ниска, набита и в гъза развита. Непълнолетна курва. Била невинна ! Къде ? В челото , че няма дупка. ха ха Нито има глас , нито пък ще излезе нещо от това глезено татино и на дедо мафиота курвенце. Докато плаща тати ще е на върха после в канала.

Добавете коментар