Обрат: Катя от Ритон се разплака пред Кичка Бодурова! (Здравко в шок от случилото се – подробности)

Обрат: Катя от Ритон се разплака пред Кичка Бодурова! (Здравко в шок от случилото се – подробности)
5 (100%) 2 votes

Катя и Здравко от Ритон не можаха да повярват на това, което направи Кичка Бодурова!

След цели три месеца размахване на „ножове“, обиди и диви скандали под покрива на Вип Брадър, естрадните величия дует Ритон и Кичка Бодурова се разделиха като смъртни врагове. Нещо повече – тримата дори не си казаха довиждане и на добър час, а само се спогледаха с поразяващи погледи.

Точно затова случилото се преди броени дни разтърси всички и особено Катя Михайлова от Ритон, която бе един от най-големите врагове на Кичка Бодурова в Къщата. Съпругата на Здравко Желязков не издържала и избухнала в искрен плач от благодарност и умиление, когато Кичка им се обадила от Щатите и заявила, че иска да ги подкрепи.

Ритон

Кичка Бодурова успя да трогне до сълзи Катя и Здравко от Ритон, сдобриха се!

Бодурова признала на дует Ритон, че ако са съгласни, тя ще се върне специално от Лас Вегас, за да пее заедно с тях на големия им концерт в НДК през април. Невероятно, но самата истина – Кичка Бодурова първа протегнала ръка за помирение, разкриват близки до Катя и Здравко от Ритон.

„Всичко лошо вече е забравено от мен. Ние ако не си помагаме, дето сме колеги и се знаем от години, кой да ни помогне?! Трябва да се поддържаме и да сме задружни, иначе е свършено с нас – времето и комерсиализацията ще ни изядат главите“, споделила Кичка Бодурова, а Катя Михайлова не можела да спре сълзите си, трогната от благородството на колежката си.

Най-удивен и дори шокиран от всичко това обаче бил Здравко Желязков, който не спря да нарича Кичка „Баба Кица“ и ред други „мили“ слова. Затова и той не скрил удивлението си от жеста на Бодурова, след което обаче бързо се оцъферил и споделил, че това е то Кичка – „знаем се от години и бях сигурен, че ще си простим“.

Нещо неочаквано дори – Здравко с охота приел Кичка да участва на концерта им и заявил, че ще й върне услугата при първа възможност на нейна изява в родината.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар