Слави Трифонов взе съдбоносно решение за бъдещето си! („Ку-ку бенд“ го отнася)

Слави Трифонов взе съдбоносно решение за бъдещето си! („Ку-ку бенд“ го отнася)
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов реши как да прекара старините си и „Ку-ку бенд“ не е в плановете му!

Слави Трифонов е милионер и вече се е погрижил за пенсията си

Слави Трифонов е милионер и вече се е погрижил за пенсията си

Шоуменът вече си е изградил стратегия за своята пенсионна възраст и тя е малко жестока за „Ку-ку бенд“, защото за разлика от много телевизионни лица, Слави Трифонов има намерение да не продължава до старини с работата, научи Kliuki.bg.

Всъшност Дългия обмислял да излезе в пенсия не на 65 г., както е по закон, а десетина години по-рано. Той вече имал толкова пари, че да не разчита на държавата ни, а да си доизкара живота със собствените си приходи, натрупани дотук. А те възлизали на около 100 млн. лв., съобщи Pik.bg.

Рейтингът на „Шоуто на Слави“ от година вървял надолу и ако тенденцията се запази още няколко години, Трифонов мислел да закрие предаването и да се премести в чужбина, където да живее с милионите си до края на дните си. Засега той нямал набелязана дестинация, но се очаква да емигрира в САЩ, защото много харесвал американкия начин на живот.

От цялото това решение губещ се оказва музикалният състав на Слави Трифонов „Ку-ку бенд“, чиито членове разчитат изцяло на доходите си от шоуто. Ако Дългия си тръгне от България, музикантите му ще останат безработни.

Милионите си дотук Слави Трифонов ги е натрупал основно от вечерното си шоу по Би Ти Ви, но през годините той се научи да трупа пари и чрез други предавания, които продуцира. Сред тях бяха „Гласът на България“, “ Мюзик айдъл“, “ България търси талант“ и др. Всички те обаче са с лиценз от чужбина. Единственото му авторско предаване си остава „Шоуто на Слави“.

Дългия отдавна не печели пари само като продуцент и тв водещ, но и като певец. Само тази година той удари убийствено високи печалби от двата си концерта, а преди по традиция с екипа му обикаляха България всяко лято, изнасяйки концерти по стадионите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар