Страшен скандал: Виж с кого обядва Слави Трифонов! (заснеха Дългия „на калъп“ – подробности)

Страшен скандал: Виж с кого обядва Слави Трифонов! (заснеха Дългия „на калъп“ – подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Слави Трифонов предизвика нечуван скандал в телевизията и във всички медии с тази си среща!

Сензация или по-скоро голям скандал – това предизвика вчерашния обяд на Слави Трифонов в култовия ресторант „Капитан Кук“, намиращ се в хотел „Маринела“ в столицата.

Дългия беше буквално спипан „на калъп“, но не с някоя огнена или семейна мацка, а лично с големия бос на Нова телевизия – Дидие Щосел. Да, няма никаква измислица, както сами ще се уверите от папарашкото фото, на което са увековечени двамата.

Слави Трифонов

Готви ли Слави Трифонов бягство от Би Ти Ви?!

Надали има човек, който да не се сети, че за да обядват заедно Слави Трифонов и шефът на най-големия конкурент на Би Ти Ви, очевидно става нещо, което никой не е очаквал. Най-малко ръководството на самата Би Ти Ви, чието най-известно лице е шоуменът.

Слави Трифонов и Дидие Щосел обядваха около час, а напрегнатите им лица издаваха, че обсъждат доста по-важни въпроси от вчерашния мач. Охраната около сепарето им беше толкова напрегната, че не допускаше и муха да бръмне около главите на двамата босове.

Засега обаче остава само да гадаем каква е била причината за тази тайна среща. Припомняме, че договорът на предаването „Шоуто на Слави“ с медията Би Ти Ви вече изтича, така че нищо чудно Дългия да се кани да последва стъпките на Ани Цолова, Виктор Николаев и още една тумба кадри на Би Ти Ви, които й „изневериха“ с Нова телевизия.

Ето го и тайният обяд на Дидие Щосел с Дългия - интересна среща

Ето го и тайният обяд на Дидие Щосел с Дългия – интересна среща

Ако това е така, то най-големият шок ще бъде за шефа на Би Ти Ви г-н Павел Станчев, който ще изгуби основния си източник на висок рейтинг – колкото и да се говори, че интересът към „Шоуто на Слави“ бил намалял.

Едно е ясно още отсега обаче – поверителният разговор на Слави Трифонов с Щосел трябваше да мине незабелязано от никого, но уви – истината вероятно ще лъсне по-рано от очакваното.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар