Гришо си намери майстора: Хамилтън го удари жестоко! (връзката с Никол му излиза солено)

Гришо си намери майстора: Хамилтън го удари жестоко! (връзката с Никол му излиза солено)
4.3 (85%) 4 votes

Григор Димитров не е подготвен да се бори с противник като Люис Хамилтън!

Връзката на хасковлията Григор Димитров с изкусителката Никол Шерцингер започна да излиза солено на тенисиста още от самото начало. Защото Гришо е още твърде млад и зелен в тези работи и не е готов да се бори с опитен любовник като Люис Хамилтън. Камо ли да го победи.

Оказа се, че приказките, че пилотът от Формула 1 напълно е прежалил и забравил дългогодишната си любима Никол Шерцингер, изобщо не са верни. Вчера Хамилтън изненадващо написа в профила си в мрежата, че му липсва неговата прекрасна тигрица Никол.

Григор Димитров

Григор Димитров надали ще успее да пребори Хамилтън при битка за Никол

Привидно думите му бяха насочени не към изпълнителката, а към неговия „домашен любимец“ в лицето на истински тигър. Но за всички бе ясно кого визира всъщност, моментално издадоха американските таблоиди.

Още повече, че авер на Люис Хамилтън се изпусна пред жълто издание в САЩ, че Григор Димитров и Никол Шерцингер трябва да се радват един на друг и да се изконсумират по-бързо, защото тая работа нямало да продължи дълго.

„Никол е обичала истински само един мъж и това е Люис. Той също още има чувства към нея и отлично знае, че Григор Димитров е просто залъгалка за Никол. Момче, с което да се позабавлява и с което да натрие носа на Люис. Нищо повече. И светът сам ще се увери в това най-късно до няколко месеца. Хамилтън знае, че с Никол са истински свързани и фактът, че са разделени, не означава нищо“, подхвърля източникът пред таблоида.

Всъщност, ако се замислим, ще си дадем сметка, че наистина Никол Шерцингер и Люис Хамилтън бяха като създадени един за друг дълги години. А това не се изтрива от съзнанието на човек току-така.

Предвид младата възраст на Григор Димитров и целия опит на Шерцингер, както и изискванията й към мъжете, то Гришо трябва да се моли връзката им да премине в действително сериозен етап.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар