Неочаквано разкритие за Румен Луканов, Ина не може да повярва! (истината ще ви смае)

Неочаквано разкритие за Румен Луканов, Ина не може да повярва! (истината ще ви смае)
3.6 (72%) 5 votes

Никой не беше подозирал това за Румен Луканов, дори и близките му приятели!

Неочаквано разкритие за водещия на „Сделка или не“ Румен Луканов втрещи всички, дори най-доверените му приятели. Отдавна вече е ясно, че от февруари месец „Сделка или не“ ще бъде спряно, а на негово място ще се излъчва предаването „Семейни войни“, чиито продуцент е именно водещият.

Румен Луканов обаче няма да застане отново пред камерите, а ще се оттегли в заслужена, според него, пенсия. Точно тази новина сащиса колегите и приятелите на телевизионера, който от години е известен като един от най-амбициозните и жадни за слава служители на телевизията.

Румен Луканов

Румен Луканов претърпя пълна промяна – зарязва всичко в името на жена си Ина

Дълго време Румен Луканов загърбваше всичко друго, само и само да се отдаде на кариерата си. А подвизите му с различни момичета от „Сделка или не“ станаха поводи за клюки и дори вицове сред колегите му.

Изведнъж обаче всичко секна и самият Румен Луканов призна, че се отказва от ефира. А причината е още по-смайваща от това, че застава зад кадър. Оказа се, че той е взел това съдбовно решение в името на семейството и съпругата си, които изгуби преди месеци. И щял да посвети живота си на това да си ги върне обратно.

„Не мога повече така, брат. Откакто Ина я няма, разбрах, че нищо не струва. Прибирам се у нас – няма никой, няма кой да те „благослови“ дори. Сам като куче съм без нея. Всички афери, мацки и простотии са една голяма глупост, ама го осъзнах едва сега, когато Ина си тръгна. Като пълен идиот“, споделил Румен Луканов пред свой приятел от телевизията, издадоха свидетели.

Точно затова, в името на семейството си и на жената, която го е подкрепяла толкова години, Румен Луканов решил да зареже всичко и да работи само толкова, колкото да продължи да се издържа и да помага на синовете си. Молел се само да не е твърде късно и Ина да намери сили да му прости.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар