Йоанна Драгнева хвърли бомбата с неочаквана вест, Ненчо Балабанов в шок! (още подробности)

Йоанна Драгнева хвърли бомбата с неочаквана вест, Ненчо Балабанов в шок! (още подробности)
3.3 (66.67%) 6 votes

Ненчо Балабанов изпадна в пълен шок и тотална криза след новината на Йоанна Драгнева!

Неочаквана новина съобщи певицата и общински съветник Йоанна Драгнева на половинката си Ненчо Балабанов. Новина, която обаче хвърли в шок имитатора на Бойко Борисов. И тя е, че след няколко месеца може да стане татко за втори път.

Преди броени дни Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов са били засечени в клиника по акушерство и гинекология в столицата, а според доверени и близки до тях източници, сладураната е бременна, пише „Всеки ден“.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов е раздвоен след новината за възможната бременност на Йоанна

За всички е ясно, че Ненчо Балабанов е повече от луд по русичката красавица и възможността да има дете от нея, го кара да се чувства най-щастливия на земята. От друга страна обаче, актьорът има причина да не се радва на евентуалната бременност на Йоанна. И тя е първородният му син.

Припомняме, че Ненчо Балабанов се раздели със съпругата си и майка на сина му в мига, щом стана известен и славата му завъртя главата. Екс благоверната му е всичко друго, но не и доволна от бързата му връзка с Йоанна Драгнева. А ако сега тя се окаже и бременна, това може да повлияе на отношенията със сина му, коментират познати на Ненчо Балабанов.

„Знаете, че децата са силно привързани към майките си. Дори повече, отколкото към бащите си. Синът на Ненчо живее с жена му и не е изключено да се настрои негативно като разбере, че татко му ще има друго дете и то от друга жена. Много хлапета реагират така, затова сега Ненчо е едновременно радостен, но и много притеснен. Май беше още рано за подобна стъпка“, обясняват източниците.

Каквато и да се окаже истината обаче, Ненчо вече е взел решение и то е да прекара живота си с хубавата Йоанна Драгнева. И ще не ще, бившата му съпруга ще трябва да приеме фактите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар