Побесня: Гери-Никол унизи Ники Михайлов пред всички! (виж как го нарече и какво разкри за него)

Побесня: Гери-Никол унизи Ники Михайлов пред всички! (виж как го нарече и какво разкри за него)
4 (80%) 4 votes

Гери-Никол направо срази Ники Михайлов, който от години се изживява като плейбой!

Връзката на Ники Михайлов с любимката на тийнейджърите в България – сладураната Гери-Никол не само не е истина, ами се оказа повече от зле скалъпена лъжа. Както заяви самата варненска певица, бясна от слуховете, че си ляга с вратаря.

Гери-Никол обаче не се ограничи единствено с това да отрече любовните си трепети към Ники Михайлов, а направо го срази. Отраканата тийнейджърка заяви категорично, че синът на Боби Михайлов не е типът мъж, който тя харесва и на когото би обърнала внимание.

Гери-Никол

Гери-Никол отсече, че не си пада по плашиви мъже като Ники Михайлов

„С плешивци не ходя! Нито пък с хора, които могат да ми бъдат чичовци“, недвусмислено отсече певицата, което беше страшен удар по самочувствието на вратаря на Мерсин. Всъщност думите на Гери-Никол се сториха подходящи на мнозина, които са категорични, че беше крайно време някоя мацка да разкаже играта на Михайлов и да го постави на мястото му, пише „Всеки ден“.

„Този човек се самозабрави. То не бяха декларации колко обича Алисия, а после се скъса да й изневерява и да я унижава пред хиляди хора. То не бяха забежки за по една вечер с разни отрепки, намерени по баровете. То не беше чудо… А сега се опитаха да му препишат връзка и с Гери-Никол, но това момиче не е намерено на улицата и отлично знае как да реагира“, коментират потребители в мрежата.

Любопитното обаче е, че Гери-Никол отрече за аферата с Ники Михайлов, докато самият той до момента си траеше. Явно беше решил, че вярно или не, това твърдение ще покачи още повече акциите му и ще му направи реклама.

Защото поне за момента 17-годишната варненка Гери-Никол е доста по-вървежна от позалезлия вече Ники Михайлов, който дотегна на всички с безкрайните си похождения и авантюри. Дано се усети вече…


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Побесня: Гери-Никол унизи Ники Михайлов пред всички! (виж как го нарече и какво разкри за него)”

  1. Ev

    ян. 22. 2016

    Видно е, че не всеки обича да ляга с чичо си, та ако ще и да е Боби михайлов.

Добавете коментар