Ужасяващо: Калин Терзийски с шокиращо разкритие! (до какво доведе скандала между Елен и Ивана)

Ужасяващо: Калин Терзийски с шокиращо разкритие! (до какво доведе скандала между Елен и Ивана)
4.3 (85%) 4 votes

Калин Терзийски беше поставен между чука и наковалнята заради Елен Колева и Ивана Генова!

Писателят Калин Терзийски ужаси близките и читателите си с неочаквано и шокиращо признание, което направи по вина на двете жени в живота си в момента – Елен Колева и Ивана Генова.

Припомняме, че с Ивана Генова Терзийски дели един покрив повече от 15 години и винаги е признавал, че това е жената до него, за него и неговата най-голяма муза. Преди няколко седмици обаче гръмна скандалът за връзката му с далеч по-младата и апетитна Елен Колева, чиято книга писателят представи неотдавна.

Елен Колева

Елен Колева и Ивана Генова подлудиха чувствителния Калин Терзийски

Новината, че синеоката актриса е успяла да бръкне в съзнанието на Калин Терзийски дотам, че да го накара да предаде Ивана като й изневери най-нагло, беше потвърдена и от самата жертва. Ивана Генова лично написа във Фейсбук, че отскоро мъжът й вече не живее с нея, а с Елен Колева. Дори остави телефоните на двамата за връзка.

От цялата тази драма, май най-много пострада самият Калин Терзийски. Писателят ужаси всички с признанието „Аз умирам“, което написа собственорично в профила си, пише „Всеки ден“. Това обаче не свърши дотам, защото последва и друго послание.

„Сега ме чуйте добре. Може би аз скоро ще умра. Нека всеки, на когото съм направил някакво добро, да го разкаже тук. Да разкаже, защото в това има особен смисъл“ – тези думи на писателя събудиха откровения страх у читателите му, че е на път да се самоубие.

Ето я и жената на Терзийски - Ивана (дамата в средата на снимката)

Ето я и жената на Терзийски – Ивана (дамата в средата на снимката)

Познати на атора разкриват, че към днешна дата Калин Терзийки се намира в пълна депресия заради чувствата си към Елен Колева и вината, която изпитва към своята сериозна половинка Ивана. Той се чувствал на кръстопът и не виждал шанс да се измъкне от ситуацията, без да нарани някого и най-много себе си.

„Калин е много емоционален човек и никога досега не е влизал в подобни схеми и любовни триъгълници. Тази Елен Колева го побърка, дано нещата не свършат наистина зле“, коментират хора от творческите кръгове.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар