Нечувано: Маги Халваджиян пожертва Християна Лоизу! (виж защо Дарина печели Х Фактор)

Нечувано: Маги Халваджиян пожертва Християна Лоизу! (виж защо Дарина печели Х Фактор)
4 (80%) 10 votes

Маги Халваджиян месеци наред тръбеше колко перфектна и блестяща е кипърката Християна Лоизу, но и нейната глава падна!

Невъобразим скандал се очертава идната седмица по време на големия финал на Х Фактор. Както всички знаят, битката ще е жестока и ще се води между последните останали трима – Християна Лоизу, Кристиян Костов и Дарина Йотова.

Всъщност това, че битката ще е жестока, си го мислят само зрителите и участниците. Тъй като журито отдавна вече е решило кого ще коронова тоза година. Мдаа…, шокът е пълен, защото това няма да бъде най-великият глас в шоуто, както нарекоха кипърката Християна Лоизу. Нито пък ще е безспорният любимец на младите – Кристиян Костов.

Маги Халваджиян

Християна Лоизу няма да спечели шоуто, както повечето предполагаха. Маги Халваджиян избра Дарина

С короната на Х Фактор ще се окичи красивата главица на варненката Дарина Йотова, заради която Маги Халваджиян предаде и пожертва собствения си участник, разкриха източници пред „Всеки ден“.

Причините за избора на Дарина Йотова са две – от една страна малката е най-комерсиалният образ и гарантира успешна кариера след края на шоуто. А от друга, родителите й били достатъчно богати, за да платят прескъпо, както победата, така и бъдещите й проекти и видеоклипове.

„Да не се лъжем – Християна Лоизу е най-мощният глас, но е някак сива и скучна. Тя ще изгради перфектната кариера в някоя опера или на оперетната сцена, но не и в съвременната поп музика. Докато Кристиян Костов е още дете. Сладко момченце е, но не може да разпалва така, както Дарина Йотова. Примирете се – Дара печели, това е!“, категорични са източници от кухнята на медията.

Плюс това самата Саня Армутлиева била готова да се раздели с Кристиян Костов на финала (дори с много болка), в името на другата си любимка Дарина. За Християна Лоизу обаче не искала и да чуе, защото според продуцентката, кипърката няма никакви други качества, освен гласа си като по учебник.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Нечувано: Маги Халваджиян пожертва Християна Лоизу! (виж защо Дарина печели Х Фактор)”

 1. ZDRAVKA ATANASOVA

  ян. 21. 2016

  e da ama DARINA nyama glas kak da specheli , da ima viziya pee ponyakoga pravilno ponyakoga ne i glasa i e kato zadaven ne e chist i yasen nito krasiv – vazmutitelno

 2. иииии

  ян. 22. 2016

  Ако това стане няма да гледам нищо продуцирано от Маги Халваджиян

 3. А всъщност спечели Християна, а вие се провалихте завистници такива…

Добавете коментар