Ето какво не знаехме за Камен Воденичаров!

Ето какво не знаехме за Камен Воденичаров!
5 (100%) 4 votes

Камен Воденичаров е потайна личност, която рядко разгръща личния си живот публично, тъй като той е пълен с интересни случки!

Камен Воденичаров се наслаждава на бохемски живот, без да му мисли много, но пази и много срамни тайни в себе си

Камен Воденичаров се наслаждава на бохемски живот, без да му мисли много, но пази в себе си и много интересни неща от живота си

Комикът, който от поне 15 години насам е изцяло на левия бряг, крие някои подробности около живота си. Увлечението на Камен Воденичаров по мъже е ясно отдавна, припомня Kliuki.bg.

Камен не бил от онези, които полагат усилия с почерпки и ненужни комплименти, за да свалят някого. Той просто отивал в някое заведение и си харесвал някой красавец. Когато вече бил хвърлил око на определен човек, той отивал при него и директно му предлагал да бъдат заедно.

Звездата от „Шоуто на Канала“ невинаги е бил ляво ориентиран. В началото на кариерата си, когато беше член на „Ку-ку“ и после на „Каналето“, Камен Воденичаров се появяваше с жени и дори се водеше за голям женкар. Впоследствие обаче той промени вкуса си и започна да се движи с мъже и с жени, за да се ориентира накрая само към мъжките ласки.

Макар и почти 50-годишен, Камен не съжалявал за нищо в живота си. Той остана без поколение, но това е логично поради избора му на партньори в леглото. Богатство актьорът също не е натрупал кой знае какво, но той никога не е бил алчен.

Камен Воденичаров посвети живота си на забавленията и в това не може да бъде винен. Неговият талант и усет за хубавото в театъра и телевизията си остава неизчерпаем. Затова през годините Во спечели много свои почитатели, които му се радват все още. Безспорно той беше един от най-добрите от екипа на „Каналето“. Някои истини за него обаче си остават доста пикантни и будят интерес от мнозина в шоубизнеса и извън него, но животът си е негов, както се казва.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето какво не знаехме за Камен Воденичаров!”

  1. ДАНИь

    ян. 21. 2016

    МНОГО СИ Е ДОБРЕ ДОРИ,ТАЛАНТЛИВ ЧОВЕК,УМЕН,ТОЙ ИЗБИРА КАКВО ДА ПРАВИ С ЖИВОТА СИ

Добавете коментар