Скандално разкритие за Мария втрещи всички! (дори Християн се шашна – още подробности)

Скандално разкритие за Мария втрещи всички! (дори Християн се шашна – още подробности)
4.4 (88%) 5 votes

Мария Гущерова мина всички граници на нормалността, скочиха в мрежата!

Миньончето на фолка Мария се изявава като същински малък Наполеон – каквото каже тя и тропне с крак, трябва да стане на секундата. Това важи с пълна сила за отношенията й с милионера Християн Гущеров, когото Марчето върти на пръста си още преди сватбата.

Днес обаче наяве лъсна потресаващата истина, че Мария тормози и малката си дъщеря Марая. Да, певицата е нежна и любяща родителка, която прави всичко за детето си. Но амбицията й към Марая надхвърля границите на нормалното, като се има предвид възрастта на хлапето, пише вестник „Всеки ден“.

Мария

Мария става все по-амбициозна и властна майка

Госпожа Гущерова не спирала да мъчи Марая с уроци и най-различни учебни ангажименти, а детето се потяло над учебниците от сутрин до мрак. Малката сладурана се научила да чете много, преди да тръгне на школо, а в момента я натискали да учи музика, танци и чужди езици.

На всичко отгоре обаче, Мария решила да изпрати Марая на логопед, който да оправи „дефекта“ в говора й, а именно френското „р“, което произнася момиченцето. Това разкриха близки до певицата.

В началото Мария била свикнала с произношението на Марая и дори смятала, че „р“-то, изричано от нея, е сладурско и много миличко. Но след записа на коледната им дуетна песен, когато всички разбраха за френското произношение на малката, Мария се амбицирала да го премахне.

„Имаше жени, които пишеха в мрежата, че Мария трябва да заведе Марая на логопед, защото не говори правилно. Това са такива простотии и такива глупости, че изобщо не знаем как тя им се върза на акъла. Но явно е крайно амбициозна що се касае до нея и дъщеричката й. А Марайчето си говори толкова хубаво, детето“, коментират хора от обкръжението на Мария.

Дори кроткият предимно Християн Гущеров недоумявал как на съпругата му й е щукнала такава простотия да записва Марая на логопед и се опитал да я разубеди. Но без никакъв успех, поне засега.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандално разкритие за Мария втрещи всички! (дори Християн се шашна – още подробности)”

  1. мхгхмй

    ян. 22. 2016

    Е, няма страшно, де! При логопеда не е страшно и не боли 😀 😀 😀

Добавете коментар