Емануела слага рога на Динев и Джино едновременно

Емануела слага рога на Динев и Джино едновременно
5 (100%) 3 votes

Емануела върти трети мъж, докато е официално с Димитър Динев и се вижда периодично с Джина Бианкалана!

Емануела върти трима

Емануела се подсигурява в любовта още отсега

Фолк дивата Емануела се развихри в любовта, след като роди втория си син. Оказва се, че двама не са ѝ достатъчни, тъй като се говори, че напоследък певицата се навъртала около Младен Самуилов, пише Blife.bg. Той е син на пловдивския милионер Георги Самуилов, който има петролен бизнес.

Според слуховете, изпълнителката на „Трий ме“ просто искала да се подсигури, защото не била сигурна в любовта на Димитър Динев и колко точно той ще остане с нея. В момента Митко отново живее с Емануела, първородния ѝ син и общото им дете. Това обаче може да не бъде още дълго, предвид многократните напускания на милионерския син досега.

Емануела обаче играе на сигурно, защото напоследък се говори, че е особено близка и с Джино Бианкалана, който след „ВИП Брадър“ не спря да обикаля местните ни красавици. Засега връзката й с шампиона на риалитито не била много сериозна, но има изгледи и да стане.

Все пак първият избор на Емануела все още бил Димитър Динев. Въпреки че е малко по-млад от нея, певицата много искала помежду им да се получи и да отгледат заедно сина си. Според мнозина, основната причина да имат толкова проблеми с Митко била, че двамата на практика почти не са били двойка, преди да направят бебето си.

„Веднага скочиха в леглото, а трябваше да се опознаят първо. После се роди детенцето им и се получи така, че двама почти непознати имат син.“ – шушукат злите езици.

Емануела обаче този път била безкомпромисна и била решена на всичко за благото на детето си. Тя се зарекла да не остави Димитър-младши без грижите на баща му, както се получи с първия ѝ син. Дори и да не останат заедно, певицата смятала да настоява Динев да бъде мечтаният татко, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар