Най-красивата бивша на „Пайнер“ затъна!

Най-красивата бивша на „Пайнер“ затъна!
5 (100%) 3 votes

През „Пайнер“ са минали какви ли не красавици, но почти всяка, която напуска фирмата, се проваля тотално!

Даниела певица

Даниела остана в историята на „Пайнер“ само с красотата си

Даниела Ядкова, която в продължение на 9 години работеше в компания „Пайнер“, в момента тъне в нищета. Красавицата от 4 години не е в поп-фолка и това се отразява на джоба ѝ. Тя дори се принудила да се завърне към оригиналната си професия, която има по диплома. А именно музиканлен педагог. Като такъв Даниела се дипломира в Благоевград преди години, без да знае тогава, че след време това ще се окаже основният й източник на доходи.

Освен уроците, които давала, певицата се завърнала и към друго свое старо амплоа – народното пеене. Това е другото музикално поприще, за което Дани е учила. Тя завършва фолклорна специалност в гимназия в Разлог, но малко след това славата на „Пайнер“ я понася и изоставя почти изцяло народната музика за близо десетилетие.

От всичко, за което е учила обаче, Даниела не изкарвала много пари, а напротив. Тя едва преживявала с хонорарите си от уроците по народно пеене и участията й като фолклорна певица. Сега най-ясно си проличало защо се е била насочила към поп-фолка, където се говори, че са най-големите пари.

Даниела е може би най-красивата изгонена от „Пайнер“ певица. Нейната красота все още е изключително голяма, въпреки че приближава 33-тата си година.

Именно визията я направи доста популярна в един период от време, когато излезе и единственият й албум. Той се казва „Жена-мечта“ и видя бял свят през 2005 г., две години след появата на певицата по телевизия „Планета“. Макар да остана още 7 години в „Пайнер“ след това, Даниела не издаде друг албум, което предопредели и съдбата ѝ в компанията.

Сред най-популярните песни на Даниела са: „Все ми е тая„, „Няма те“, „Страх ме е сама“, „Нося самота“ и др.

Kliuki.bg ви припомня коя е Даниела със следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Най-красивата бивша на „Пайнер“ затъна!”

  1. Мариана Кацарова

    ян. 23. 2016

    Вярно е само едно ,че тя е най-красивата от всички изкуствени пайнерки.И нищо подобно ,че е изгонена от Пайнер а сама напусна това гнездо от змии и мошеници,защото тя е много добър и доблестен човек !

  2. Слави Горанчовски

    апр. 07. 2020

    Даниела, Емилия и Надя бяха най-красивите фолкпевици в периода 2003-2007. Харесвах ги много и трите!

Добавете коментар