Ето я жената, с която Вики изневери на Дейвид Бекъм!

Ето я жената, с която Вики изневери на Дейвид Бекъм!
4.4 (88%) 5 votes

Дейвид Бекъм се оказа рогоносец, но по доста шокиращ начин!

Кийра Найтли успя да съблазни жената на Дейвид Бекъм

Кийра Найтли успя да съблазни жената на Дейвид Бекъм

Предпочитанията на известните личности, що се отнася до любовта, винаги са били твърде интересни. Виктория Бекъм не прави изключение. Бившата певица и настояща бизнесдама е изневерявала на съпруга си неведнъж. Една от извънбрачните забежки на Вики обаче е повече от странна и интересна.

Дейвид Бекъм е щастлив с Виктория, но това не пречи по никакъв начин и на двамата да се забавляват поотделно

Дейвид Бекъм е щастлив с Виктория, но това не пречи по никакъв начин и на двамата да се забавляват поотделно

Преди няколко години бившата спайска е прекарала една нощ с актрисата Кийра Найтли, твърдят колегите на Острова. Двете се запознали на модно парти в Лондон. По онова време Кийра не била още омъжена за Джеймс Райтън, а Дейвид Бекъм бил в САЩ. Британски журналист е забелязал Вики и актрисата да се качват заедно в автомобил, изглеждайки твърде близки. Предполага се, че на репортера е било платено добре, за да мълзи толкова време досега.

Дейвид Бекъм също многократно е изневерявал на жена си, така че за него не би било голям шок, че тя си е лягала и с други, особено когата става въпрос за жена. През годините бившият футболист дори е бил хващан от съпругата си, но тя му е прощавала, тъй като винаги е ставало дума само за авантюра, а не за връзка.

Увлечението на Виктория Бекъм по жени е отдавна обсъждано. Макар да е омъжена от почти 20 години, за Вики и друг път се е говорело, че си ляга от време на време с дами. Дори имаше слухове, че по времето на „Спайс гърлс“ Виктория е имала нещо повече от приятелство с Мел Си, която открито е признавала, че си пада и по жени.

Кийра Найтли е сред най-красивите британски актриси. Скоро тя ще навърши 31 г. и е омъжена от 2013 г. Хубавицата се е снимала в хитове като „Междузвездни войни“ и „Карибски пирати“, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар