Иван Ласкин изрече много тежки думи, кого удари и кого пощади

Иван Ласкин изрече много тежки думи, кого удари и кого пощади
5 (100%) 2 votes

Иван Ласкин отново бе пряк до болка и се изказа грубо по отношение на родния манталитет, представителките на нежния пол и актьорската професия.

Актьорът Иван Ласкин, в характерния си за него стил, определи плеймейтките като приятни създания и ги оприличи на ходещи на два крака полови органи. Според него, ако се съберат четири представителки на този все по-популярен вид, ще съберат мозък, колкото на ембрион на едноклетъчни, научи kliuki.bg.

Иван говори за Алекс с истинско възхищение

Иван говори за Алекс с истинско възхищение

Той се чуди и се мае защо никой не се хвали колко е приятно да живееш с красива шахматистка. Ако умните жени станат отново на почит, плеймейтките могат директно да се пратят в Сибир, тъй като и без това са напълно безполезни, откровен е Иван, който винаги е имал негативно мнение за повърхностните жени, залагащи единствено на физически, и то не натурални заложби.

Ласкин въобще не остава длъжен на красавиците, борещи се за лесна слава, и сравни техния подбор с кастинг за Джурасик парк. Но покрай сухото гори и мокрото. А плеймейтки и футболисти винаги вървят ръка за ръка. Само че, според Иван, днес футболисти у нас няма, освен тези от златните години. За него не е нормално един спортист да отделя повече време да се татуира, отколкото да тренира, споделя той в интервю за Нова телевизия.

Освен ненавистта си към тези видове родни субекти, сърцето на Иван Ласкин е пълно с любов към Алекс Сърчаджиева.  Той говори с такава възхита за нея, сякаш е най-съвършеното творение на Господ. Всяка жена би мечтала любимият ѝ мъж да изрича толкова нежни думи, но плеймейтките надали ще имат това щастие. Не крие, че смъртта на майка ѝ Пепа Николова ги е направила истински близки, но любовта е това лепило, което ги е свързало толкова силно.

Актьорът признава, че той не е правил нищо велико в името на любовта, но тя е направила нещо велико с него. Заради Александра се е преборил и с големия си порок – алкохола, и днес смята, че пие колкото всеки средностатистически българин. Именно покрай този негов порок, който не крие, името му се спрягаше все с отрицателен знак в медиите. А именно това е една характеристика на българския манталитет, която изкарва Иван извън нерви – да съдиш някого, без да го познаваш.

Театралът не крие, че би влязъл в политиката и досега е имал много шансове. Днес обаче Иван Ласкин гледа в перспектива към друга мечтана роля – тази на режисьор, тъй като се е уморил от 22 години неблагодарна актьорска работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Иван Ласкин изрече много тежки думи, кого удари и кого пощади”

  1. истината

    ян. 24. 2016

    ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА Г-Н ЛАСКИН!! Поздравление за изключителното му
    и искренно интервю! Поздравление за МЪЖКОТО му ПОВЕДЕНИЕ! МНОГО СТЕ ПРАВ – ТЕЗИ НАПРАВЕНИ ОТ ОПЕРАЦИОННИТЕ ХИРУРЗИ УЖ КРАСИВИ И УЖ ЖЕНИ – НЕ СА НЕОБХОДИМИ НА НОРМАЛНОТО ЧОВЕЧЕСТВО, НА ОБЩЕСТВО, ЗАЩОТО СА НЕОБРАЗОВАНИ, НО С КУПЕНИ ДИПЛОМИ, ТЕ СА НЕГРАМОТНИ, ТЕ СА НЕВЪЗПИТАНИ, БЕЗКРУПОЛНИ И НАЙ-ВЕЧЕ НЕМОРАЛНИ!! ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ – Е КОМУ Е НЕОБХОДИМО ТАКОВА СЪЩЕСТВО ГОСПОДА?,АКО НА НЯКОИ ОТ ВАС СА НЕОБХОДИМИ, ОТГЛЕЖДАЙТЕ СИ ГИ, НО НЕ НИ ГИ НАТРАПВАЙТЕ, ЩОМ ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ НИВА ВИ СЪОТВЕТСТВАТ.

Добавете коментар