Принц Хари мечтае за тази гъркиня

Принц Хари мечтае за тази гъркиня
5 (100%) 5 votes

Принц Хари мечтае за една красива гъркиня. Става дума за гръцка принцеса, която има благороднически корени и може би силно е впечатлила английския принц.

Веселият и бунтар по характер принц на Великобритания Хари бил много запленен от гръцката хубавица Мария-Олимпия, както твърди и австралийското списание „New Idea“, както и други световни и родни издания.

Ето тази руса хубавица е пленила сърцето и ума на принц Хари

Ето тази руса хубавица е пленила сърцето и ума на принц Хари, наследник на английския престол

Принц Хари е по-непокорен и около него по-често се шуми, за разлика от по-зрелия и сдържан наследник на английската корона, който вече баща на две деца. Хари е на 31 години, но все още не е семеен, помним някои от по-значимите му скандални изяви, като например появата му с нацистка униформа на маскен бал още през 2005 година, за което беше доста порицаван, лоша проява на вкус или странна шега.

Неотдавна в отпуск от военна служба той бе заснет и публикуван в социалните мрежи да се забавлява на парти в Лос Анджелис, където е по доста оскъдно облекло, полуголите му снимки обиколиха света. Но пък много младежи го подкрепиха в това, че той е млад и неангажиран и може да се забавлява добре. Разбира се, принцът се извини на няколко пъти публично, но това не изми срама пред някои хора.

За последната му тръпка – Мария, се говори, че ги е запознала негова роднина – Беатрис, и те доста си допаднали, излизали на срещи, а освен това планирали да карат ски преди Великденските празници, добавя и изданието ни за новини Kliuki.bg.

Голямата фамилия на принцеса Мария-Олимпия с гръцките корени

Голямата фамилия на принцеса Мария-Олимпия с гръцките корени, много братя и една сестра

Мария-Олимпия е на 19 години, единственото момиче от пет деца, родена в САЩ, но живее в Лондон, често пътува и се забавлява. Близки до описаните герои смятат, че скоро ще се развие една чудесна любовна история между Хари и Олимпия, която ние тепърва ще коментираме.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Принц Хари мечтае за тази гъркиня”

  1. боко

    ян. 24. 2016

    Ще е заслепен по гъркинята, няма как-та тя е с балканска кръв, освен че е красива е и с гореща кръв. Може пък да стане заварката и гръцката принцеса да влезе в английското кралско семейство. В това семейство са толкова грозни всички, добре че са снахите/Даяна, Кейт / та да им подобрят външния вид

Добавете коментар